Horoskop Uke 3

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Der er flere ting du både gjerne vil og ikke vil på samme tid. Dine omgivelser vil finne deg rastløs og uforutsigbar. Mekanikk, biler eller annen transport er noe du bruker en del tid på . I ukens avslutning er det romantiske utsikter.


Tyren


Du kan se frem til en fredelig uke hvor du er omgitt av mennesker som du liker svært godt. Et nytt bekjentskap er også noe du bruker noe av din tid på. I forbindelse med din økonomi, er det en god idè å holde deg til ditt regnskap.

Tvillingene


I denne uken vil du oppleve begrensninger hvis du enda ikke har lært deg begrensningens kunst. Musikk, sang eller dans er noe som uken også byr på. Du har enda mulighet for en deilig, romantisk opplevelse.


Krepsen


Du går rundt og gjør deg noen nye tanker omkring dine boligforhold. Kanskje ønsker du å fornye den, eller det kan også bare handle om en ordentlig opprydning omkring i krinkelkroker. Du har en kort lunte.


Løven


Det er en sak du har ligget en stund på etterskudd med og som du nå blir nødt til å ta hånd om. Det dukker opp noe overraskende omkring din økonomi. Det kan være alt fra en gevinst til uventede utgifter.


Jomfruen


Det ligger særlige sjanser til deg i ditt arbeidsliv. Det er opp til deg å ta en rask beslutning. Du bruker som vanlig din evne for analyse og detaljesans i alt du er borti. Du tar en stor beslutning i helgen.


Vekten


Alt som tangerer kunst,skjønnhet eller natur er noe du omgir deg selv med det meste av uken. Ting fra fortiden vil dukke opp, det er ikke noe du bare kan snakke deg bort fra.


Skorpionen


Du er formidabel til å trenge inn i sakens kjerne. Det blir det bruk for denne uken. Som alltid er du også god til å fornemme hva dine omgivelser har behov for. Det vil de rose deg for, og vær beredt på en overraskelse.


Skytten


Dine tanker kretser rundt dine boligforhold. Kanskje er det fordi du ønsker endringer der? Uansett om dine ønskede endringer er privat eller arbeidsmessig, er det viktig at du tenker deg godt om.


Steinbukken


Du har opp til flere dype og åndelige samtaler med personer som betyr mye for deg. Igjennom disse samtalene blir du klar over at du inneholder en psykisk seighet som er din gode måte å være på. Dine omgivelser ser opp til deg.


Vannmannen


Du ønsker forandringer i både ditt privatliv og ditt arbeidsliv. Du møter en person som vil gjøre et dypt inntrykk på deg og som vil hjelpe deg på veien. Du er forsiktig med dine penger. Du vet at de bør spares, forvent en romantisk helg.


FiskeneFaktisk kan du ikke regne med noe som helst. Avtaler, møter og i andre sammenhenger, kommer det forsinkelser. La deg ikke distrahere, men ta en dag av gangen. I løpet av helgen, føler du endelig at roen senker seg.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning