Horoskop: Uke 29

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du kan se frem til en rimelig stille og rolig uke hvor det ikke skjer det helt store. Til gjengjeld er det fokus på noe som du skal tenke dypt og alvorlig over. Gi deg god tid til å tenke over saken, og fra flere vinkler.


Tyren


Plantene Mars og Uranus sender for tiden noen meget positive og oppmuntrende energier i din retning. Du føler det som en slags befrielse. Noe som lege har gnagd deg vil plutselig falle på plass. Vær forberedt på overraskelser.


Tvillingene


Du er i et kritisk hjørne, men i denne uken bør du ha tillit til dem rundt deg. En venn, nabo eller kollega stiller deg et meget nærgående spørsmål. Noe sak rundt rettferdighet er aktuell.


Krepsen


Du er god til å tenke i bilder, og det får deg til å sette et nytt kreativt prosjekt i gang. Dine nærmeste gjør deg oppmerksom på at de finnes. Forvent overraskelser i helgen.


Løven


Du blir pålagt ansvar og plikter, og det kan også hende at du pålegger deg selv mer ansvar. Du har rett og slett lyst til å vise deg selv og andre at du er god til å lede, og at du er ansvarlig.


Jomfruen


Månen og Venus danner et par i ditt tegn denne uken. Det legges dermed opp til en meget følsom uke hvor du kan komme tettere på følelsene dine. Hvis du er åpen og mottakelig kan du få den deiligste uken du har hatt på lang tid.


Vekten


Du føler deg kastet frem og tilbake av en vind som virvler rundt. Det beste du kan gjøre er å holde deg litt for deg selv. Å lese en god bok er den beste medisin.


Skorpionen


Det er utfordringer i vente denne uken, og det er lurt å ta dem alvorlig. Hvis du føler deg provosert, irritert eller sint, så må du selv gjøre noe med det. Dette er en god uke til å igangsette nye prosjekter.


Skytten


Tenk ikke så mye, men sett i gang det du går og tenker på. Har du bruk for hjelp så finnes den! I helgen får du en meget behagelig og overraskende mulighet. Reiseopplevelser og utland er aktuelt.


Steinbukken


Din tålmodighet har nådd bunnen. Du øyner en mulighet for vekst i livet, og du legger nye planer for fremtiden. Uansett om det dreier seg om bolig eller jobb bør du gjennomføre planene.


Vannmannen


De begrensninger eller blokkeringer som du føler omringer deg er til for at du skal finne ut hvem du er og hva du vil. Det er opp til deg selv å være deg selv, og hvis du merker at andre forsøker å styre deg må du ta ansvar selv.


Fiskene


Denne uken legger opp til spennende utfordringer rundt parforhold, samt økonomi. Det er opp til deg å ta ukens utfordringer opp til vurdering, men søk gjerne råd hos andre.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning