Horoskop: uke 29

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan akkurat din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Fysiske oppgaver krever din oppmerksomhet. En nabo eller en venn ber om hjelp. Du får særlig oppleve problemer rundt transport, mekanikk, bil eller motorsykkel. En uke med futt i!

Tyren
Du er inne i en rolig uke, hvor det ikke skjer det helt store. Det er vekst eller en spennende utvikling rundt økonomi. Samtidig er det et meget positivt fokus på alt som har med utland eller reiser å gjøre.

Tvillingene
Kjærlighetens planet Venus er på vei ut av ditt tegn. Det kan gi anledning til å avslutte forhold. Du har mange gjøremål. Vær forsiktig så du ikke tar på deg for mange oppgaver.

Krepsen
Du er i ditt følsomme hjørne. Du er god på å gi uttrykk for dine følelser. Du blir påskjønnet av en overordnet person. Du bruker helgen på en lenge tiltrengt opprydning i ditt hjem.

Løven
Handlekraften din er sterk. Du får viljen din på mange områder. Det er nå du kan rykke oppover et trinn på karrierestigen. Det kan også være ting i ditt private liv som kan bli akkurat slik du ønsker det.

Jomfruen
Du er inne i en uke hvor du både føler deg tilpass og hvor du også har et energioverskudd. Du bruker endel tid på opprydning og rengjøring. Og hjelpsom som du er, det er ofte bruk for din hjelp.

Vekten
Det ligger spenninger i luften. Det virker som om du ikke kan finne den ytre eller den indre ro. Du vakler i et stort og viktig spørsmål. Her er det viktig at du er egoistisk. I det hele tatt - tenk på deg selv!

Skorpionen
Du føler at du har gått tilbake til skolebenken. Du utvider dine horisonter gjennom møter med nye mennesker. Reiser og utenlandsopplevelser er aktuelt. Du går også og tenker på et studie eller et kurs.

Skytten
Du kan gjøre en god handel. Du kan også gjøre tilnærmelser til en person du finner meget interessant. I helgen er det reiser og utland i sikte.

Steinbukken
Det er stort fokus på alt som har med ditt hjem og ditt familieliv å gjøre. Et familiemedlem har bruk for din hjelp. Du endrer på forholdene i ditt hjem. En travel, men positiv uke.

Vannmannen
Det er nå du skal se verden som den i virkeligheten er, og ta et voksent ansvar. Hvis du løper over gjerdet der det er lavest, blir du bremset eller begrenset. Det ligger ansvarlige beslutninger i luften.

Fiskene
Du føler deg heldig. Du meker ved flere tidspunkt at du rett og slett er på rett sted til riktig tid. En god uke for all form for kommunikasjon. Økonomien er fin. Du er samtidig inne i en uke som lover romantikk.

_________________________________________________________________________
I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning