Horoskop: Uke 28

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Dette blir en særdeles rolig uke der det ikke skjer så mye. Du får for første gang på lang tid endelig tid og rom til å komme ned på jordan og tenkt gjennom ting som har ligget i bakhodet ditt.


Tyren


Du vet ikke helt hva du vil bruke energien på. Du er på topp både psykisk og fysisk, og økonomien er fin. Så hva er det egentlig som bekymrer deg? Kanskje tar du litt for mange sorger på forskudd?


Tvillingene


Som den fødte handelskvinne du er så er det i denne uken du gjør et virkelig scoop av en handel. Ikke vær redd for å ta en avgjørelse. Du vil møte en person som gjør dypt inntrykk på deg.


Krepsen


Vær oppmerksom på at du ikke blir overtalt til å gjøre noe du under normale omstendigheter ikke ville gjort. Du kan nemlig lett la deg manipulere av dine omgivelser denne uken.


Løven


Det er noe rundt økonomi eller andre verdier som tar din oppmerksomhet. Kanskje bekymrer du deg unødig? Du søker til kjernen av et problem, noe som fører til at du løser det.


Jomfruen


Det er saker og ting du gjerne vil i gang med, men du har problemer med å få påbegynt ting. Dine omgivelser sender ut noen signaler som forvirrer mer enn de opplyser. Hvis det er noe du er i tvil om kan du jo bare spørre!


Vekten


Uansett hvor du er og hvem du er sammen med så vil du trives i denne uken. En person du ikke har sett på lang tid dukker opp. Det fører til at du får lyst på nye eventr, og tankene kretser rundt en reise. Vær forberedt på endringer.


Skorpionen


Det er lagt opp til en uke hvor det ikke er langt fra tanke til handling. Du er flink til å sette i gang med saker og ting som krever fysisk aktivitet. Biler, mekanikk eller transport er aktuelt. Det er fart i livet ditt, og du fortsetter å trykke inn gassen.


Skytten


Det er opp til deg å bruke denne uken så positivt som mulig. Det er nesten ikke grenser for hva du kan få til, og du må selv tro på at alt er mulig. Trærne vokser ikke inn i himmelen, men du bør sørge for å sitte høyt.


Steinbukken


Selv om du har noen fridager så er det ingenting som tyder på at du tar deg fri. Du er god til å planlegge og strukturere dagene dine. På den måten får du gjennomført både det kjedelige og det morsomme. Det er romantikk i luften.


Vannmannen


Det er viktig at du leser det med liten skrift, ellers kan du lett overse en viktig detalj. Kodeordet denne uken er konsentrasjon om det vesenlige. Barn, lek og interesser er aktuelt.


Fiskene


Du får, eller ser selv en mulighet til å få pengene dine til å vokse. Det krever noe av deg, men det er du fullt ut parat til. Din selvtillit er høy, og du har god selvfølelse. Så god at du gjør noe modig.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning