Horoskop: uke 28

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan akkurat din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Ting vil ikke gå helt etter planen. Det virker som om alt du rører ved denne uken vil gå tregt. Alt for tregt etter ditt hode. Tenk deg om en ekstra gang før du gir noen et spark. Du har kort lunte.

Tyren
Det gjelder i høy grad å se virkeligheten slik den i virkeligheten er. Omvendt kan man si dette kan være uken der et nytt prosjekt ser dagens lys. Et prosjekt du lenge har hatt lyst til å sette i gang.

Tvillingene
Det er lagt opp til enten nedbrytning eller oppbygning rundt økonomi eller kjærlighet, eller begge deler. Derfor er det en fin uke for kjøp eller salg. Det er også en god uke for å komme tettere på din partner.

Krepsen
Er det noe du gjerne vil si eller skrive til noen, så er denne uken lagt opp til at budskapet ditt vil slå igjennom. Husk å holde fast i deg selv! En nabo vil gi den en hjelpende hånd.

Løven
Krigsguden Mars står i ditt tegn. Det legger opp til ekstra sterk handlekraft. Dersom du ikke handler kan du lett komme til å gå rundt som en tikkende bombe der et enkelt ord kan utløse sinnet ditt.

Jomfruen
Du må være forsiktig med hva du bruker pengene dine på. Uken legger opp til ro og avslapning. Har du ferie så husk å ha ferie! Du får et bev eller en telefon som i høyeste grad vil overraske.

Vekten
Det går bra for deg. I ditt sosiale liv vil du møte en person som både nå og i fremtiden vil skape merkbare forandringer for deg. Det er fokus på arbeidslivet ditt, der det også skjer positive endringer.

Skorpionen
Alt du tar alvorlig og seriøst vil få et positivt puff framover denne uken. Autoriteter, sjefer eller menn vil gi deg positive klapp på skulderen. Utlandet, reiser eller annet som kan utvide dine horisonter er aktuelt.

Skytten
Alt som kan utvide dine horisonter er bra for deg. Denne uken er det lagt opp til at du bør begrense dine aktiviteter. Det er fokus på de nære og følelsesmessige verdier, slik som familie, hjem m.m.

Steinbukken
Du er ikke helt i takt med dine følelser denne uken. Du har, som så ofte, hodet begravd i arbeid og plikter. Det er lagt opp til at du bør sette mer oppmerksomhet på følelseslivet ditt og dine innerste behov.

Vannmannen
Du føler deg litt i opposisjon til dine omgivelser. Enten er det fordi du ikke får gjort det du egentlig gjerne vil gjøre, eller også er det fordi du er sur på en person. En god uke for å ta initiativ.

Fiskene
Uken er super til å sette i gang med nye ting. Forestill deg at livet er et selvbetjeningsbord. Nå er det opp til deg hva du vil ha. I helgen vil du hjelpe en person i din omgangskrets. Du blir belønnet rikelig.

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning