Horoskop: Uke 27

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du har særlig gode betingelser til alt som har med penger å gjøre, og enten du har planer om å selge eller kjøpe så vil du gjøre en god handel. Din evne til å være overtalende er formidabel. Ditt forhold til dine naboer vil også gagne deg.


Tyren


Krigsplaneten Mars er i ditt tegn, og det setter ekstra energi på alt du har med å gjøre i løpet av uken. Din fysiske formen er på topp, men du gidder ikke å bevege deg dersom det ikke betaler seg.


Tvillingene


Enten du skal kjøpe eller selge så gjør du en god handel. Ikke vær redd for å sette en riktig verdi på deg selv. Du trives fint med de mennesker du omgås for tiden, og du kommer til å møte en som gjør et dypt inntrykk.


Krepsen


Du trives stort sett med de tingene du beskjeftiger deg med for tiden. Du ønsker ikke de endringene omgivelsene foreslår for deg, og du blir kalt sta og umedgjørlig. Kanskje er det noe i det..?


Løven


Kjærlighetens planet Venus danser tett sammen med skjebneplaneten Saturn også denne uken. Det legger opp til en uke der skjebnen får en finger med i spillet i alt som foregår. Du føler deg særlig heldig i alt som har med romantikk eller økonomi å gjøre.


Jomfruen


Kanskje tenker du for mye på alt du vil gjøre. Kanskje er du opptatt av alle mulige og umulige småting du egentlig ikke får endret på allikevel..? Du får et spennende tilbud fra en god venn.


Vekten


Du kan se frem til en uke hvor du for første gang på lang tid vil føle at du har hodet over vannet. Du føler at du har god styr på saker og ting. Dette er en god uke til å iverksette nye planer og prosjekter.


Skorpionen


Uansett om du setter ord på dine tanker eller ei, så vil tankene dine påvirke humøret ditt. Ikke involver deg i maktkamper. Finn i stedet ut hva som er hva, og kom videre. I helgen får du en behagelig overraskelse.


Skytten


Du har masse medvind. Dog krever det at du selv tar initiativ i forhold til de tingene du gjerne vil i gang med. Det er ikke nok at du føler at det bør skje noe nytt, du må også selv handle.


Steinbukken


Du prøver å kjøpe deg fred, og du ønsker mer enn normalt å imøtekomme andres ønsker og behov. Spørsmålet er om det vil gi deg de opplevelser du så gjerne ønsker.


Vannmannen


Månen legger opp til tett dans med Neptun denne uken. Du føler deg som om du er i en tåke, og forvirringen skaper uro. Det beste du kan gjøre er å la intuisjonen være ditt beste verktøy. Ditt rasjonelle sinn vil du ikke kunne bruke til stort denne uken.


Fiskene


Du har noen særlig gode vilkår til å få ting rundt deg til å komme på rett spor denne uken. Du kan i løpet av denne uken føle at du har tatt et kvantesprang, og du har lyst på nye eventyr. Du er gladere og modigere enn på lenge.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning