Horoskop: uke 27

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan akkurat din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du føler at du virkelig kommer videre i livet ditt. Du tar ikke bare en, men to viktige beslutninger. Du hopper ikke over gjerdet der det er lavest, men tar fatt med stort ansvar over overfor både deg selv og andre.

Tyren
Ting som normalt pleier å gå bra vil gi deg problemer denne uken. Det er lagt opp til at du bør tenke deg grundig om i forhold til mennesker rundt deg. Tar du nok hensyn til andre?

Tvillingene
Med kjærlighetens planet Venus stående i ditt tegn er det lagt opp til romantiske eventyr, samt en mulighet til positive økonomiske transaksjoner. Det krever at du handler på et brøkdel av et sekund. Det handler om timing.

Krepsen
Det ligger flere positive overraskelser i luften. Det kan dels være ting som kommer utenfra. Det kan også tenkes at det er du selv som vil overraske dine omgivelser. Du er i ditt rebelske hjørne.

Løven
All form for kommunikasjon står sentralt. Jo mer ansvar du tar jo bedre. I motsatt fall vil du oppleve motgang og vanskeligheter dersom du ikke påtar deg ansvar. Du har en sterk vilje.

Jomfruen
Du føler deg ikke helt trygg. Det beste du kan gjøre med situasjonen er å konfrontere vedkommende. I det meste av denne uken vil det handle om å være ærlig, ja fullstendig ærlig overfor deg selv.

Vekten
Det settes en del fokus på minner eller møter med din fortid og barndomsmiljø. Ditt behov for et rikt sosialt liv gjør at du arrangerer et eller annet som andre gir deg ros for. Du vakler i en viktig beslutning.

Skorpionen
Du føler det nok litt som om du går framover, men samtidig føler du også at du går bakover. Ting kan gå veldig bra på et område av livet ditt, mens det halter på et annet område.

Skytten
Det må skje noe, og det må helst være straks. Du setter i gang et nytt prosjekt. Som vanlig har du reiser eller utenlandsreiser i tankene. Denne uken er imidlertid mer for reiser på de indre forhold.

Steinbukken
Du er litt i drømmeland. Du flyer med som aldri før. Du har lagt fornuften din og din pliktoppfyllelse litt på hyllen. Du har det helt fint med å først og fremst tenke på deg selv.

Vannmannen
Du kan lett føle at du kan alt denne uken. Du må imidlertid huske å holde bena på jorden. Du har planer omkring reiser eller utenlandsopplevelser. Du får hjelp dersom du ber om det.

Fiskene
Du kan lett komme til å ta på deg mer enn godt er. Særlig i kjærlighetslivet ditt kan du sløse med ting du bør sette pris på. Kjøp eller salg er aktuelt. Samtidig advares det om å ikke sløv.

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning