Horoskop: Uke 26

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Hvorfor bekymre deg, når du kan gjøre noe med det? Det er ikke alltid så viktig å vise omgivelsene dine at du har kontroll på alt rundt deg, for det har du ikke.


Tyren


Du har lyst til å gå i gang med nye utfordringer, hvor du kan bruke deg selv fysisk. Du er ikke redd for å bruke penger, noe dine omgivelser nyter godt av. Med litt tålmodighet og beskjedenet når du langt.


Tvillingene


Det er indikasjoner på at du sprer deg over mer enn det som godt er. Du oppdager at du har lett for å ta den korteste veien, og det kan lønne seg å bruke litt mer tid noen ganger. En gammel venn eller kjæreste kontakter deg.


Krepsen


Dine tanker går i forskjellige retninger. På den ene siden ønsker du å bruke mer tid på familielivet og hjemmet, men på en annen side har du også lyst til å komme ut i verden for å prøve noe nytt.


Løven


Kjærlighetens planet Venus danser tett sammen med skjebneplaneten Saturn i ditt tegn. Det legger opp til forbindelser, og det dreier seg ikke bare om overfladisk flørting. Det er også fokus på økonomien din i denne uken.


Jomfruen


Uansett om du er ansatt, selvstendig eller arbeidsledig er dette en god tid til å endre situasjonen på. Lunten din er kort, og du sover urolig. Vær nøye med at du ikke tråkker andre på tærne.


Vekten


Uansett om du skal kjøpe eller selge, nå gjelder det å være forsiktig. Når det gjelder arbeidslivet så handler det også om å vise tålmodighet og kanskje er det smart å vente litt med det du tenker på. I helgen får du en deilig overraskelse.


Skorpionen


Ting går ikke slik du gjerne vil, og det kan enten gjøre deg sint eller få deg til å gå ned i dybden, for å finne årsaken. Det er ditt ansvar og ditt valg å rydde opp i de ting som ikke fungerer som de skal. Se ikke på andre, men på deg selv.


Skytten


Det er spennende vibrasjoner i luften. Det kan saktens være at du i denne uken vil møte den eneste ene. Dette kan omvendt også være en uke hvor du sier farvel til en du lenge har hatt et godt øye til.


Steinbukken


Du kan se frem til en rimelig rolig uke hvor du bruker mesteparten av din energi på å ordne alle mulig og umulige praktiske oppgaver. Du har ikke noe i mot å ta ansvar for andres behov, men husk på deg selv også!


Vannmannen


Det skal ikke mye til før du hisser deg opp, og du finner deg ikke i noe som helst. Innen du gir noen et spark bak, så må du finne ut hvor skoen trykker, og dessverre virker det som om problemet er vanskelig å gjøre noe med.


Fiskene


Du vil oppleve at du er langt bedre til å si fra enn du lenge har vært. Du får en uventet overraskelse som får deg til å tenke på gode gamle dager. Med ditt følsomme vesen hjelper du en person rundt deg.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning