Horoskop: uke 26

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan akkurat din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Det er likegyldig om det er lønnsforhøyelse, kjøp eller salg. Bare du sørger for å få det du er verdt. Et familiemedlem ber deg direkte om hjelp. Du har sterk handlekraft.

Tyren
Det virker som du gjerne vil gjøre godt inntrykk. Det er mulig det er på en bestemt person, men det kan også være generelt. Selvtilliten din er på topp, det samme er humøret.

Tvillingene
Med kjærlighetens gudinne i ditt tegn har du de beste muligheter til å møte den eneste ene. Du gir eller mottar er spesiell gave. Musikk, sang eller dans er aktuelt. Biler og mekanikk gir problemer.

Krepsen
Du er nærtakende og kan fort bite fra deg. Det er viktig at du får satt ord på følelsene dine. Ellers kan det lett hope seg hope seg opp til et større problem som du må ta deg av på et senere tidspunkt. Du får hjelp av en venn.

Løven
Dersom du tror at du vet alt, så tar du feil. Du får ikke stort armslag, det kommer dine omgivelser til å sørge for. Uken setter fokus mer ansvar, begrensninger, samt på en mer målrettet arbeidsinnsats.

Jomfruen
Du skjuler noe for dine nærmeste. Kom fram med det: Si fra, og du vil fort få det mye bedre. Det dukker opp noe uventet i forbindelse med arbeidet ditt. Ikke la det irritere deg.

Vekten
Det er veldig mye fokus på din arbeidssituasjon. Det er en fin uke for jobbsamtaler. Ja, faktisk er all form for kommunikasjon din sterke side. Du har en god evne til å få andre til å lytte.

Skorpionen
Finn ut hva som irriterer deg og gjør noe med det. Det du ikke kan gjøre noe med, slipp det. Du driver rundt i gamle mønstre som til stadighet gir deg maktkamper. Det handler om å slippe taket.

Skytten
Du vil gjerne bruke mer tid på alt som kan utvide dine horisonter. Det bør du også. Det er en tendens til at du bruker mer penger enn du faktisk har. Du må kanskje sløse i kjærlighetslivet ditt også.

Steinbukken
Det virker som dine omgivelser ville gitt deg månen om de kunne. Derfor er dette en fin uke for å sette noen av planene eller prosjektene dine ut i livet. Du har all den oppbakkingen du trenger. Du får en økonomisk overraskelse.

Vannmannen
Virkeligheten viser seg ikke alltid fra den virkelige siden. Vær også oppmerksom på når en hjelp virkelig er hjelp. Du kan lett føle deg sviktet eller ført bak lyset. Se på det som en hjelp til din egen selvutvikling.

Fiskene
Du føler deg mye friere enn på lenge. Ting i eller rundt hjemmet ditt har lenge trengt en praktisk hånd. Nå kjenner du et overskudd av fysisk energi til å gjøre noe med det. En deilig uke.

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning