Horoskop: Uke 25

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Det er ikke noe som går deg hus forbi siden du er i ditt nysgjerrige hjørne. Du vil gjerne prøve nye ting, også noe du syns er litt skummelt. Den røde eller gule farge er aktuell.


Tyren


Det er noe i ditt følelsesliv som plager deg. Du gjør deg noen tanker rundt økonomien din, kanskje er det tanker rundt kjøp eller salg. Dette er også en god uke til å be om lønnsforhøyelse.


Tvillingene


Det vil i denne uken dreie seg om det som er virkelig viktig for deg. Ikke løp over gjerdet der det er lavest. Det er kjærlighet i luften, og du skal ikke være redd for å ta de første skritt til en ny kontakt.


Krepsen


Du blir gjort oppmerksom på noe du tidligere har oversett eller overhørt. Din følelsesmessige tilstand er meget svingende, og det er overraskelser i luften. Ikke regn med at alle avtaler eller møter blir overholdt.


Løven


Med hele tre planeter i ditt tegn, så er det lagt opp til en meget følelsesladet uke, hvor du kan komme dine egne tanker og behov nærmere. Det er særlig fokus på kjærlighet og familieliv.


Jomfruen


Du vet ikke helt hva det er, eller hva det dreier seg om, men noe setter tankene dine i gang, og ikke nødvendigvis i en positiv retning. Tenk deg om før du gir noen et spark bak, eller beskylder noen for dårlig oppførsel.


Vekten


Du føler deg både heldig og lykkelig, mest fordi ting glir så lett for tiden, men også fordi du selv har gjort det nødvendige forarbeidet. I helgen møter du en person som vil inspirere deg voldsomt.


Skorpionen


Vær oppmerksom i forbindelse med kjøp eller salg, du må huske å lese det som står med liten skrift! Det kan også være andre ting som har med økonomi å gjøre du bør være særlig oppmerksom på.


Skytten


Det er viktig at du i denne uken legger merke til hva kroppen din forteller deg. Det er romantikk og forelskelse i sikte, og det er opp til deg å gripe sjansen! I helgen møter du en person som du ikke har sett på lang tid.


Steinbukken


Du er i god kontakt med deg selv og din underbevissthet. Det betyr at du via intuisjon gjør det som er det riktige for deg. Din måte å håndtere ansvar og plikter på blir påskjønnet av dine omgivelser.


Vannmannen


Du bør trå varsomt hvis du ønsker å drøfte dine følelser eller ditt privatliv. Det er ikke alle som er så frie og utradisjonelle som du selv er. I helgen er det særlig fokus på økonomi og kjærlighetslivet.


Fiskene


Du er litt av en eventyrer denne uken, og det er du ikke redd for å gi uttrykk for. Du får en fornemmelse av at dine medfødte varme følelser for andre er et godt karaktertrekk.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning