Horoskop: uke 25

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan akkurat din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du har litt kommunikasjonsproblemer med en person du ellers aldri er uenig med. Du bruker en del tid på saker rundt mekanikk, biler eller annen transport. Din tålmodighet blir testet.

Tyren
Kjærelighetens planet Venus befinner seg på hjemmebane i Tyrens tegn. Det er en fin uke for økonomiske transaksjoner. Det er også en fin tid for å inngå et nytt og spennende intimt forhold, hvis du tør?

Tvillingene
Du har gått litt i svart. Du har mest lyst til å isolere deg med dine egne tanker, som du til gjengjeld har mange av. Du gjør opp status omkring en del saker i livet ditt.

Krepsen
Det kan lett oppstå knute på tråden i forhold til dine nærmeste. Det beste du kan gjøre for deg selv er å forene dine tanker med handlinger. Det er dersom du ikke gjør det at det kan oppstå kommunikasjonsproblemer.

Løven
Det er en uke der du ikke finner deg i noe som helst. Du biter fra deg. Det oppstår en situasjon rundt ditt arbeid. En situasjon der du ikke føler at du har helt kontroll på det som skjer.

Jomfruen
Du bruker en del tid sammen med familie og venner. Du har god økonomi, og du får en mulighet til å få den til å vokse. Du bruker helgen til å reflektere over din fortid.

Vekten
Du er flinkere til å si ja eller nei. I helgen får du en overraskende invitasjon. Det vil inspirere deg til å tenke i helt nye baner, særlig hva angår ditt arbeidsliv. En herlig uke med overraskelser.

Skorpionen
Du må ikke forvente at noe som helst vil gå etter planen. Ta det som en utfordring til å lære å gi slipp på den kontrollen som er så viktig for deg. I helgen vil du spesielt bli minnet om at du har dype følelser.

Skytten
Du har en deilig og rolig uke foran deg. Ikke det du normalt liker best, men denne uken vil det gjøre deg godt. Du trives med arbeidslivet ditt. Du tenker i nye baner med hensyn til å bli enda flinkere.

Steinbukken
Økonomien din er bedre enn den har vært på lenge. Enten fordi du selv søker etter økonomisk gevinst, eller du blir belønnet på en annen måte. Du har ro i følelseslivet ditt. Du gir et familiemedlem litt praktisk hjelp.

Vannmannen
Du er nok litt høytsvevende for tiden. Din hjelpsomhet er kommer dine omgivelser til gode. Du føler at du får en fremdrift ved å gjøre noe godt for andre. Det er det du er aller mest flink til. Gled deg!

Fiskene
Det virker som du er inne i en stim av positive opplevelser. Dine venner, samt andre mennesker omkring deg gir den en hjelpende hånd. Du blir på en måte båret fram. Nyt det, og ta en modig beslutning.

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning