Horoskop: Uke 24

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Både fysisk og psykisk har du de beste betingelser for at alt du rører ved vil lykkes. Du trives som alltid med å begynne på nye oppgaver som får adrenalinet til å bruse. Biler eller transport er aktuelt.


Tyren


En person i din omgangskrets gir uttrykk for utilfredshet, noe du ikke tar særlig alvorlig. Allikevel får det deg til å tenke. Du blir fristet, men du spiller ikke bort pengene dine på hva som helst.


Tvillingene


I denne uken bør du ikke spre vingene mer enn godt er. Du har for vane å ville klare alt, 100%, men i denne uken bør du konsentrere deg om det viktigste, da du ellers kan overse noe viktig.


Krepsen


Hvis du kjenner på magefølelsen vil du merke hva du egentlig bør si eller gjøre. Saker rundt kommunikasjon er aktuelt, for eksempel kontrakter, avtaler, møter eller annet gir anledning for forsinkelser eller misforståelser.


Løven


Det er opp til deg å dra fordel av de gode muligheter som er til stede denne uken. Er det en spesiell person du ønsker å lære nærmere å kjenne så er denne uken et godt tidspunkt til å ta et friskt initiativ.


Jomfruen


Du gjør alt det du pleier å gjøre. Allikevel har du en følelse av at du gjør det i søvne. Kanskje er det på tide å bytte ut noen av rutinene? Forsøk å se dine egne begrensninger eller blokkeringer.


Vekten


Det er ikke den ting du ikke kan få suksess med, om du da tør å ta en sjanse. Ikke vakle frem og tilbake i forhold til hva du skal eller ikke skal. Ta en beslutning, så kan du gå videre.


Skorpionen


Du er i god kontakt med deg selv og dine ønsker og behov, og du klarer å si det riktige på det riktige tidspunkt. Du føler deg heldig! I helgen vil du møte en gammel nabo eller kollega som vil overraske deg.


Skytten


I denne uken har du særdeles gode muligheter for å lykkes med et nytt initiativ. Alle nye prosjekter får medvind. Men hvis du ikke tar ansvar vil du føle deg urettferdig behandlet, så du må reagere!


Steinbukken


Du går rundt med noen bekymringer som det vil lønne seg å snakke med dine nærmeste om. Det er ikke alltid en fordel å holde tankene sine for seg selv! Likeså bør du gjøre noe med de tingene som irriterer deg.


Vannmannen


Det er viktig at du i denne uken legger merke til hva kroppen forteller deg. Det er romantikk og forelskelse i sikte, men det er opp til deg selv å gripe sjansen. I helgen møter du en person du ikke har sett på lang tid.


Fiskene


Kanskje bør du finne ut av hva som egentlig holder deg tilbake fra å gjøre det du egentlig vil, ellers vil du brenne inne med mange frustrasdjoner. Utland, reiser eller kurs er noe du bruker tid på.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning