Horoskop: uke 24

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan akkurat din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du har mange tanker som flyr rundt i hodet. Prøv å konsentrere deg om en ting av gangen. Det ligger spennende utfordringer foran deg som angår reiser eller utland. Du er klar til å gjøre noe du ikke pleier.

Tyr
Kanskje ser du etter noe nytt på kjærlighetsfronten. Kanskje skjer det forandringer med det du har. Uansett så skjer det noe som får hjertet til å slå litt raskere. I helgen vil du motta en invitasjon, som du allerede nå kan begynne å glede deg til.

Tvillingene
Du har en sterk aura omkring deg. Den tiltrekker de helt riktige menneskene, som du kan inngå nye fruktbare relasjoner med. I helgen vil du bruke mye tid på barn og kreative aktiviteter.

Krepsen
Finn ut hva som irriterer deg, og gjør noe med problemet. Du ønsker mer frihet, og det kan du også få! Dine bånd sitter ikke strammere enn at du kan løsne dem. Kom ut av skjellet!

Løve
Saturn og mars er i ditt tegn hele uken. Det ligger an til at du har et stort ansvar i alle handlinger du foretar. Tenk deg grundig om i alle gjøremål. Husk at du er den viktigste personen i ditt liv. Skjebnen har en finger med i spillet.

Jomfru
Et det noe du gjerne vil få til, så er det nå du skal komme ut av skallet. Du har gode kort på hånden i forhold til ditt arbeidsliv, samt til menn generelt. Du bruker ekstra penger på hjemmet ditt eller på et familiemedlem.

Vekt
Du har vinden i ryggen. Du møter en person, som du vil dra nytte av å kjenne i mange år fremover. I dine nære relasjoner føler du deg fristet til å provosere ved å si din mening. Spørsmålet er om du tør.

Skorpion
Du har kanskje mer flaks enn du aner. Du har de best tenkelige utgangspunkt til å iverksette nye prosjekter. Du har lyst til å påta deg et større ansvar, og du vil vokse enormt om du gjør det.

Skytten
Du har mange påbegynte prosjekter. Det er fokus på din sunnhet, din kropp og ditt velvære. Det er saker som omhandler kommunikasjon, hvor du fremmer saken ved å si din mening. Du får et uventet brev.

Steinbukken
Du har et stort behov for å få fortalt om dine indre følelser til en person du har tillit til. Du møter en eldre person, som vil guide deg i positiv retning.

Vannmannen
Det er noe som ikke er helt som det skal i kjærlighetslivet. Det beste ville være å bruke tid og handlekraft på det, som faktisk er viktig! Du bruker endel tid på kjøkkenet, og får en uventet gjest.

Fiskene
Det er god kommunikasjon mellom deg og dine omgivelser. Det fører til en situasjon der du og andre setter i gang et nytt prosjekt. Det er positiv vekst i din økonomi. Det kommer et tilbud om en reise.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning