Horoskop: Uke 23

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Både Mars, Jupiter og den ansvarsfulle Saturn står positivt i forhold til ditt tegn. Det gjør at du har de best tenkelige betingelser denne uken. Hva enn du har lyst til å sett i gang så er det en god ide å iverksette nye prosjekter og ideer.


Tyren


Uansett hva det dreier seg om så er det vesentlig at du ikke overser det viktige denne uken. Energien din er god, men du føler at dine omgivelser er overfladiske. Kanskje er det på tide å se seg selv i speilet?


Tvillingene


Du går rundt som en omvandrende vulkan. Det er en god ide å forsøke å bli kvitt noe av din irritasjon, slik at du ikke brenner inne med følelsene. I helgen får du en behagelig overraskelse.


Krepsen


Det er fokus på hjemlige forhold, hvor du bruker tid på å skape forandringer. Din familie, som alltid betyr mye for deg, er mye sammen denne uken.


Løven


Det er opp til deg å treffe en stor og viktig beslutning. Dette valget kan bringe deg et godt skritt videre i ditt liv. Du merker en stor trang til å ville påta deg mer ansvar, på den ene eller annen måte. En spennende uke!


Jomfruen


Du føler deg rimelig godt tilpass med livet slik det er nå. I familielivet er det ting som rører seg. Det er særlig forkus på at et familiemedlem har bruk for din veiledning. Det kan også være snakk om en familieforøkelse.


Vekten


Det er opp til deg selv å ta de spennende utfordringene som dukker opp. Hold deg ikke tilbake hvis det er noe du ønsker å oppnå. I helgen er det lagt opp til deilige romantiske stunder.


Skorpionen


Du er åpen og positiv i din dialog med andre. Du ønsker å trenge ned i dybden i forbindelse med en sak du har tenkt på lenge. Dette krever at du involverer en annen person, og det er her problemene begynner.


Skytten


Det er opp til deg selv å ta for deg å ta for deg av livets ta-selv-bord. Utland, reiser eller noe som vil utvide dine horisonter er aktuelt. Det vil handle om å rettferdiggjøre deg selv på enhver tenkelige måte.


Steinbukken


Dine tanker går mest i retning av ditt hjem eller hjemlige forhold. Du bruker tid på forbedringer, forandringer, eller kanskje til og med en flytting. Du har ordet i din makt, og du vil merke at du sier det riktige på det riktige tidspunkt.


Vannmannen


Du er nærtagende og sårbar overfor andres bemerkninger. Vær oppmerksom på at du ikke brenner inne med noe du gjerne vil si. I helgen er det særlig fokus på barn, lek eller festlige sammenkomster.


Fiskene


Du kan se frem til en rimelig rolig uke, hvor du vil bruke en del tid på å skape ro og orden rundt deg. Det gjelder alt fra skuffer og skap til den indre orden i dine tanker. Musikk er den beste medisin!

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning