Horoskop: uke 23

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan akkurat din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du kan være litt av en enstøing. Denne uken bes du vennligst legge opp til tosomhet og fellesskap. Du får en invitasjon som vil gjøre deg ustyrtelig glad.

Tyren
Venus står i såkalte spenninger. Det kan lett oppstå knute på tråden i forhold til en nær person. Du lar deg lett irritere. Finn ut hvorfor og gjør noe med det. En nabo gir deg en hånd.

Tvillingene
Du har i gang opptil flere prosjekter samtidig. Du føler en spesiell uro, men faktisk er det ganske bra fordi det gir deg noen helt geniale ideer. I helgen er det lagt opp til et hyggelig samvær med mennesker du er veldig glad i.

Løven
Du er helt på tuppa denne uken. Vær forsiktig slik at du ikke tråkker noen på tærne. Du blir pålagt, eller påtar deg, større ansvar i livet ditt. Barn eller kreative interesser er aktuelt.

Jomfruen
Det ligger overraskelser i luften. Det kan også være deg selv som overrasker dine omgivelser. Du er i ditt provoserende hjørne. Du finner deg ikke i noe som helst. Normer, regler og tradisjoner er ut.

Vekten
Du blir involvert i en situasjon der du må si din mening eller vise din holdning. Det er vanskelig for deg, fordi du helst ikke vil såre noen. Hjemmet ditt og familielivet står i fokus. Det er aktuelt med endringer ang. boligen din.

Skorpionen
Denne uken skal du ikke holde på din rett. Det er heller lagt opp til at du skal finne en balanse mellom å gi og få, samt i forhold til å tjene eller bruke penger.

Skytten
Foran deg ligger en uke som bringer deg en indre fred og ro, noe du ikke har følt på veldig lang tid. Små reiser eller turer er noe du trives med, men du trives faktisk enda bedre med å slappe av. Din vilje og selvtillitt er sterk.

Steinbukken
Det er lagt opp til romantikk i helgen. Tankene dine kretser en del rundt boligen din, som du ønsker å forandre på. Som den tålmodige steinbukken du er nå er, så kommer alt i rette tid.

Vannmannen
Ting du tidligere har hatt problemer med få satt ord på blir nå sagt rett ut. Du har det godt med deg selv og dine omgivelser. Din måte å være kreativ på kommer deg og omgivelsene dine til gode. Du er en venners venn.

Krepsen
Pass på å sette ord på dine følelser. Du opplever en positiv framgang i arbeidslivet. Du har begynt å tenke i nye baner ang. forandringer i arbeidslivet.

Fiskene
Den ene dagen har du lyst til å svømme til høyre, mens du den andre dagen har lyst til å svømme til venstre. Ta det rolig. Det vil til gjengjeld gi deg en fri fantasi og kreativitet. I helgen blir det bruk for hjelpen din, som du alltid er klar til å gi.

___________________________________________________________________________

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning