Horoskop: Uke 22

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Krigsplaneten Mars er på hjemmebane. Det gir deg en ekstra dose energi som du bruker på fysiske aktiviteter og opplevelser. Samtidig indikerer det at tålmodigheten til er begrenset, og du har kort lunte.


Tyren


Du kan se frem til en rolig uke hvor du vil bruke en stor del av tiden i familiære omgivelser. Du får en sjanse til å forbedre din økonomi. Du er i ditt følsomme hjørne, og du har noen dype samtaler med dine nærmeste.


Tvillingene


Du ønsker å skape noen nye betingelser for deg selv. Uansett om det dreier seg om private eller jobbmessige saker er det en god ide å vente litt. Bruk i stedet denne tiden på å strukturere og planlegge ideene dine.


Krepsen


Med kjærlighetens planet Venus i ditt tegn er det lagt opp til en uke med romantikk og følelsesmessige relasjoner. Uansett om du er singel eller i et fast forhold er det en god sjanse for at ting kan falle ut til din fordel denne uken.


Løven


Det er noen hemmeligheter eller noe som foregår i det skjulte denne uken. Kanskje er det du som går rundt med en hemmelighet? Du har noen svært tydelige drømmer, lytt til dem!


Jomfruen


Det er en spennende uro rundt deg. Det er lagt opp til vekst og nye sjanser, og du får nærmest ting servert på et fat. Det er opp til deg å ta i mot! Kroppen din sender deg noen signaler, lytt til dem!


Vekten


Krigsplaneten mars står i opposisjon til ditt tegn. Det legger opp til fysiske utfordringer. Du har et overskudd av energi, og det vil være konstruktivt å bruke den på nye prosjekter. Du finner deg ikke i noe du ikke er enig i.


Skorpionen


Du bruker tid på å rydde opp i gamle saker. Du er i et humør der du gjerne vil få det gamle vekk, slik at noe nytt kan komme inn i livet ditt. Også psykisk er du klar til å frigjøre deg fra gamle mønstre. En sak rundt økonomi dukker opp.


Skytten


Du har de best tenkelige aspekter til å igangsette nye prosjekter eller eventyr. Det er opp til deg selv å strukturere eller planlegge. Du liker at ting skjer i et hurtig tempo, men i denne uken bør du ta det bedre tid.


Steinbukken


Du trives i ditt eget selskap denne uken, og du har ikke noe stort behov for å være sosial. Det er noe du går rundt og tenker på, noe som har med din fremtid å gjøre. I løpet av helgen får du en meget behagelig overraskelse.


Vannmannen


Din interesse for all slags ny teknologi vokser, og ny ser en mulighet for å skape en nisje. Vennene dine gir deg en hjelpende hånd. Du er i godt humør, kanskje det er på tide å invitere til en liten sammenkomst?


Fiskene


Det er noe du avslutter, og noe nytt du påbegynner. Du er i ditt følsomme og sensitive hjørne. Vær oppmerksom slik at du får satt grenser ovenfor de menneskene som ikke er lydhøre ovenfor dine behov.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning