Horoskop: uke 22

Hver uke finner du ukehoroskop her på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan uken din blir!

Publisert Oppdatert
Væren:
Du er i ditt sårbare hjørne. Det skal ikke mye til før du føler deg såret eller lei deg. En nabo eller kollega gir deg en hjelpende hånd, men det krever at du sier ja. Det er ikke godt å brenne inne med sinnet ditt.

Tyren
Denne uken kan du godt vente deg store endringer, særlig i arbeidslivet. Det er en god uke for å søke ny jobb, eller skape endringer i forbindelse med den jobben du har. Du påtar deg større ansvar.

Tvillingene
Du går og grubler veldig på noe. Ta det rolig. Du får en spesiell invitasjon som bedrer humøret. Det anbefales at du ikke bør ha for mange jern i ilden. Et kapittel blir avsluttet.

Krepsen
Du har mulighet til å skape økonomisk vekst dersom du selv tar noen initiativer. Hjemmet ditt og familielivet står i fokus. Det er også der du bør bruke dine krefter. Endring av bolig er en mulighet.

Løven
Du føler deg ovenpå og på toppen. Gi slipp på fortiden og gå i gang med framtiden. Dersom du ikke gjør det kan du bli involvert i en maktkamp. En urolig uke, men likevel ganske fruktbar og kreativ.

Jomfruen
Du opplever en fin balanse mellom jobb og privatliv. Din tjenende ånd kommer andre mennesker til gode. Denne uken bør du være oppmerksom på at du har noen behov selv også. Lær deg å ta i mot.

Vekten
Det virker som om noen holder en hånd over deg. Det er en fin uke for å starte nye prosjekter. Den er også fin for å gjøre økonomiske investeringer, samt kjøp og salg. Du har vinden i ryggen, så å si.

Skorpionen
Du er inne i en uke der den ene dagen er lik den andre. Det er nok ett eller annet som ikke vil gå etter planen. Det vil finnes mange små irritasjonsmomenter, eller ting som ikke ordner seg. Ta det som et råd om å slippe kontrollen.

Skytten
Alle former for kommunikasjon er aktuelt. Noe gammelt må avsluttes, og noe helt nytt må startes. Du sier farvel til en gammel venn eller kollega. Du får en spesiell invitasjon.

Steinbukken
Du får en invitasjon du får problemer med å si nei til. Du føler deg fristet til å gjøre noe du egentlig vet ikke er bra for deg. Dette er faktisk en fin uke for hygge og intime samtaler i fred og ro.

Vannmannen
Det er uro i luften. Et skriftlig dokument vil få en avgjørende betydning for deg. Din måte å tenke på er til nytte for dine omgivelser. Omgivelser ved hav, vann eller strand er aktuelt i helgen.

Fiskene
Stjernene sender medvind og gode vinder ang. dine handlinger og gjøremål. Dette er en super uke til å sette i gang nye prosjekter. Det er denne uken du skal gjøre drømmene dine til virkelighet. Tro på deg selv!

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning