Horoskop: Uke 21

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Mars er på hjemmebane i ditt tegn. Det gir deg et ekstra dytt bak i forhold til alle dine handlinger. Hvis du ikke får brukt denne energien så kan lunten din bli kort, og du vil lett havne i unødvendige diskusjoner.

Tyren
Forsøk å få ut det du har på hjertet. Det handler om at du i dine dialoger med andre får rettferdiggjort deg selv. Du vil ha endringer i livet ditt, men du er ikke sikker på hva det skal dreie seg om.

Tvillingene
Du er i det hjørnet at du lett kan si for mye. Du snakker og snakker, men allikevel kommer du ikke gjennom med budskapet ditt. Stjernene gir deg et råd om å samle tankene, og ikke snakke for mye.

Krepsen
Dette blir en følsom uke der kjærligheten til alt levende gjør seg gjeldende. Du har dessuten gunstige vilkår i forhold til økonomi, og i denne uken kan du gjøre et spesielt godt kjøp, eller på annen måte få noen økonomiske fordeler.

Løven
I denne uken har du etter å ha ventet i lang tid mulighet til å iverksette noen av de ideene du har gått rundt med i lang tid. Du har godt humør, og vil vise verden hvem du er. Du har lyst på mer ansvar, noe du gir uttrykk for til dine omgivelser.

Jomfruen
Du har vanskeligheter med å konsentrere deg om en enkelt ting av gangen. Det er ikke i denne uken du skal ta store og viktige beslutninger. Det er særlig fokus på utland, reiser og juridiske saker. En urolig uke.

Vekten
Du føler deg heldig. Du er inne i en vekstperiode hvor du føler at du blir dyttet fremover. Til gjengjeld er det problemer i kjærlighetslivet. Du er ikke den som tar opp problemene, og derfor blir dette en vanskelig periode.

Skorpionen
I denne uken kan du forvente opptil flere uventede begivenheter. Den ene dagen likner ikke den neste. Du er selv i en stemning der du har lyst til å provosere og overraske dine omgivelser.

Skytten
Det vil i denne uken dreie seg om å tørre å skape rettferdighet. Gjør du det, så har du en alle tiders sjanse til å føle at denne uken gir deg et dytt i riktig retning. Den uro du måtte føle får du bukt med ved å handle.

Steinbukken
Enten du er i et forhold eller ei kan du forvente spennende ting denne uken. Du har også hellet med deg i økonomisaker. Her kan du enten gjør et godt kjøp, selge noe til en bra pris, eller på annen måte få en gevinst.

Vannmannen
Du får ikke lov til å løpe over gjerdet der det er lavest. En venn eller et familiemedlem gir deg et godt råd i forhold til å tro på deg selv. Du er original, frihetselskende og humanitær, så vis det i dine handlinger!

Fiskene
Du kan forvente en uke med mange overraskende vendinger. Ting blir ikke som du hadde regnet med, men det betyr ikke at du ikke blir fornøyd. Det gjør du, og det enda mer enn du hadde forventet!

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning