Horoskop: uke 21

Hver uke finner du ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan uken blir for din del!

Publisert Oppdatert
Væren
Du handler raskt når du gjør noe, kanskje for raskt. Tålmodigheten din blir satt på prøve. Kjærlighetens planet Venus står i ditt tegn. Det kan gi deg gleder eller sorger i forbindelse med romantikk.

Tyren
Du har lav tålegrense for tiden, så vennligs trø varsomt. Kommunikasjonsplaneten Merkur legger opp til konstruktive samtaler. Derfor er dette en fin uke der du og din partner kan kunne komme hverandre nærmere.

Tvillingene
Du snakker med mange typer mennesker. En av dem vil gi deg et tilbud om en ny tilværelse. Husk å ikke spre deg over mer enn det som godt er. Du blir involvert i en hemmelighet.

Krepsen
Det er som om du er fylt av energi, men du har problemer med å slippe den ut. Det kan bety at du har kort lunte i forhold til påvirkning fra omgivelsene. Du finner deg ikke i noe.

Løven
Det er en god uke for nye investeringer. Fargen rød kan ha en spesiell betydning. Din kreativitet får et oppsving. Kanskje på grunn av en annen persons påvirkning.

Jomfruen
På ditt arbeidsområde råder en positiv atmosfære. Dersom du gir deg selv lov har du en fantastisk mulighet for vekst og ekspansjon. I løpet av helgen dukker det spontant opp en mindre reise.

Vekten
Det finnes en person du gjerne vil komme nærmere. For å få det til krever det at du handler selv. Dette er en uke der du virkelig må konsentrere deg om å forene tanker og handling. En spennende uke.

Skorpionen
Dette er en uke der du virkelig må lære deg å ta en dag om gangen. Du føler deg urettferdig behandlet. Det eneste du kan gjøre med det er å lære av det. Utlandet eller juridiske anliggender er aktuelt.

Skytten
Du kjenner din verdi. Det kan gi seg utslag i en lønnsforhøyelse eller vekst i pengepungen på annen måte. Det er også denne uken du har sjansen til å finne den eneste ene. Stå fast på dine meninger.

Steinbukken
Finn ut hva som irriterer deg og gjør noe med det. Du har en tendens til å leve med tingenes tilstand. Det skal du ikke gjøre. Vis dine omgivelser hvilken sterk personlighet du i virkeligheten er.

Vannmannen
Du ser alt gjennom lyserøde briller. Det kan gi deg ganske spesielle opplevelser i forbindelse med romantikk. Vær ikke redd for å miste friheten din. Du må lære at frihet er en mental tilstand.

Fiskene
Du føler en herlig indre ro. Du harmonerer bedre med dine omgivelser enn du har gjort på lenge. Du får en mulighet til forankring rundt din jobbsituasjon. Datamaskiner, Internett eller annen teknologi er aktuelt

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning