Horoskop: Uke 20

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du er inne i noen dager der alt går så raskt at selv du har problemer med å følge med. Du vil oppleve flere avlysninger, utsettelser og den slags. Du er involvert i en følelsesmessig maktkamp.

Tyren
Det er noen positive strømninger fra månen. Det gjør deg både mer følsom og omsorgsfull. Du er klar til å slippe noe til fordel for noe nytt, noe som ikke har vært lett for deg.

Tvillingene
Du er inne i en periode hvor du lett kan spre deg over mer enn det som godt er. Det er fokus på all kommunikasjon, og du har hellet med deg i samtaler, søknader eller kontrakter.

Krepsen
Uken legger opp til romantikk, hvor det skjønneste av det skjønne kan skje. det er dessuten gode sjanser for at du kan forøke din inntjening, så hvis du får en ide skal du ikke holde deg tilbake med hensyn til andre.

Løven
Du øyner en mulighet for forbedringer. Ditt behov for påskjønnelse og anerkjennelse er et faktum. Du er god til å se dine egne behov, og du går stille og tenker på noen endringer rundt hjemlige forhold.

Jomfruen
Du er i ditt praktiske hjørne der du får unnagjort mange ting. Arbeidsgleden er optimal. Du vil gjerne gi et inntrykk av at du har styr på ting, selv om det kanskje fører til at omgivelsene dine blir arbeidsløse.

Vekten
Du skal løse en viktig oppgave, og det er ingen vei utenom enn å si din ærlige mening. Det er forandringer i arbeidssituasjonen, og mennesker med en tydelig aldersforskjell til deg har en særlig betydning i denne uken.

Skorpionen
Dette finnes noen meget fordelaktige vilkår for deg hvis du selv tar noen initiativer denne uken. Det gjelder til dels i pengesaker, hvor du kan få en gammel sak ut av verden. Uken vil også handle om ditt følelsesliv.

Skytten
Du kan merke en langsomt stigende glede over noe nytt som er i ferd med å skje i livet ditt. Du er i ditt optimiske hjørne. Din rettferdighetssans blir vekket til live, og du kan ikke godta at noen blir urettferdig behandlet.

Steinbukken
Det ligger spennende utfordringer i luften, både rundt økonomien og i ditt kjærlighetsliv kan du forvente at noe nytt og interessant vil skje. Ting vil skje ganske automatisk, du må bare sørge for at du er mottakelig.

Vannmannen
Du går rundt og føler deg litt forvirret rundt fremtiden din og hvordan du vil at den skal være. Du føler ikke at du har den kontroll på saker og ting som du pleier å ha. Kanskje er det på tide at du slipper taket i noe?

Fiskene
Du er i ditt følsomme hjørne, hvor du viser din medfølelse med dine omgivelser. Du blir rost for dine kreative evner og din kunstneriske sans. Ta det til deg, og gjør mer ut av ditt indre kreative univers!

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning