Horoskop: uke 20

Hver uke finner du ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan uken blir for din del!

Publisert Oppdatert
Væren
Det kan lett bli en knute på tråden i forhold til menneskene som står deg nær. Du har overskudd av energi. Det er viktig at du tar den ut ved modige beslutninger eller fysiske handlinger. Noe "hemmelig" kommer fram i lyset.

Tyren
Det er en god uke for å skrive under på kontrakter, avtaler m.m.
Biler, transport eller mekanikk er noe du bruker enten tid eller penger på. Naboer eller søsken gir deg en hjelpende hånd. Som en ekte naturelsker tilbringer du helgen ute.

Tvillingene
Du bruker en del penger på saker og ting som har med hjemmet ditt å gjøre. Kanskje er det ting til hjemmet ditt? Det kan også tenkes at du kjøper eller selger hjemmet ditt. Det dukker opp et problem du trodde du hadde løst.

Krepsen
Du tar modige beslutninger. Du er ikke i humør til å vente eller utsette. Det skal handles, og det straks. Det er fokus på boligen din eller interesser rundt den. Et familiemedlem trenger hjelp av deg.

Løven
Du har en uke foran deg der du stort sett gjør det du har lyst til. Passer bra for en løve. Alt som er gøy står i fokus. Det være seg aktiviteter sammen med barn så vel som kreative oppgaver. Du trives i jobbsituasjonen din.

Jomfruen
Luften er full av elektriske vibrasjoner. Du kan saktens være den som sjokkerer det gode borgerskapet. Du er urolig og rastløs. Finn ut hva du har lyst til og gjør noe med det. Utlandet og reiser står i fokus.

Vekten
Du møter hindringer og begrensninger. I det hele tatt må du nok regne med en uke der ting ikke helt går som du ønsker. Det beste du kan gjøre er å ta en dag om gangen.

Skorpionen
Utlandet eller reiser er noe du både tenker på og handler rundt. Det er gode vibrasjoner i forhold til din partner. Har du ikke en er uken fin til å møte en spennende person.

Skytten
Du tilbringer en del tid sammen med dine venner. Det er også de som gir deg en hånd når du trenger det, noe du gjør denne uken. Det ligger romantikk i luften. Du nyter våren fullt ut.

Steinbukken
Du bruker som vanlig det meste av tiden din på arbeidslivet. Det trives du med. Spesielt denne uken vil bringe deg framover og oppover. Du føler at du kan velge dine framskritt selv. Det er en sjelden god situasjon å være i.

Vannmannen
Stjernene kommer med en advarsel om at du må se klart. Skriv ikke under på noe du ikke er fullstendig sikker på. Er noe du ikke forstod under en samtale, spør heller en gang til.

Fiskene
Du har større tro på fremtiden enn du har hatt på lenge. Det er som om du trer ut av en drømmeverden. Du ønsker store endringer i livet ditt. Du treffer en stor beslutning rundt fremtiden din. Du har økonomisk framgang.
__________________________________________________________________________

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning