Horoskop: Uke 2

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Det vil handle om å si det riktige på det riktige tidspunkt, hvis ikke er det bedre å la det hele være. Det handler om timing. Din tålmodighet blir testet.

Tyren
Du har det litt som tyren Ferdinand. Du er rolig, og føler ingen grunn til å forandre noe eller skape nye tiltak. Du blir utfordret til å love noe som du aldri i din villeste fantasi normalt ville gjøre.

Tvillingene
I denne uken må du gjerne spre deg over flere aktiviteter, og det gjør du. Søsken eller naboer gir deg en hjelpende hånd med et praktisk stykke arbeide. Det er fokus på kortere såvel som lengre reiser.

Krepsen
Du kan se frem til en rimelig rolig uke, hvor det ikke skjer de helt store tingene. Du bruker en del tid på deg selv og dine egne behov. Du har overskudd til å gjøre noe med ting som du har latt ligge i lang tid.

Løven
Du er mer kreativ enn du har vært på lenge. Du har lyst på fest og moro. Du ommøblerer i ditt hjem, og også på arbeidsplassen er det lagt opp til endringer. Du er parat til nye rutiner.

Jomfruen
Det vil handle om å skape rettferdighet. Det gjør du best ved å tenke mer på deg selv enn på andre. Selv om du føler at du har kommet her til jorden for å tjene andre er det deg selv som skal i fokus denne uken.

Vekten
Du har en umåtelig stor trang til å ville sette i gang et nytt prosjekt. Samtidig har du vanskelig for å ta det første skrittet. Få en venne eller kollega til å coache deg til å komme i gang.

Skorpionen
Du kan som alltid scanne dine medmennesker. Du bruekr denne evnen mer enn normalt i denne uken. Du får en mulighet for å vokse eller ekspandere i arbeidslivet. I ditt kjærlighetsliv er det noe som rører på seg.

Skytten
Med krigsplaneten Mars i ditt tegn, så har du vanskeligheter med å holde deg i ro. Du vil gjerne igangsette noe. Jo mer du handler, og i det hele tatt bruker deg selv fysisk, jo bedre vil du føle deg.

Steinbukken
Du har en god jordforbindelse og er i stand til å få utført alle de mange oppgavene som ligger foran deg. Du trives med dine plikter. Du tenker mer enn normalt på ditt utseende og din fremtoning.

Vannmannen
Du har de best tenkelige vilkår for å oppleve en strålende uke. Kjærlighetens planet Venus er i ditt tegn. Det gir grobunn for romantikk, samt positive betingelser for økonomien. Dy har lyst til å lære noe nytt, og du har også lyst til å se nye horisonter. En særdeles spennende uke.

Fiskene
Du har lyst til å påbegynne et helt nytt kapittel i ditt liv. Du bruker en del av din dag på å drømme om en ny fremtid. Jo mer du tillater deg selv å utvide dine horisonter, jo bedre. Studier og kurs er aktuelt.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning