Horoskop: uke 19

Hver uke finner du ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du ser etter noe nytt. Kanskje skjer det forandringer med det du har. Uansett, så er det noe som gir deg hjertebank. I helgen vil du få en invitasjon du kan glede deg til. Du tar en rask beslutning.

Tyren
Du har mange tanker i hodet. Prøv å konsentrere deg om en ting om gangen. Det ligger spennende utfordringer til deg omkring reiser og utlandet bare du er klar for å gjøre noe du ikke pleier.

Tvillingene
Du har som vanlig lett for å ta på deg for mange saker. Denne uken vil alt handle om grundighet og konsentrasjon. Det meste av energien din bruker du til ting som har med hjemmet å gjøre.

Krepsen
Det er noe som ikke er helt som det skal i kjærlighetslivet ditt. Bruk den sterke handlekraften du har på dette! Du bruker en del tid på kjøkkenet eller badet ditt. Du får en uventet gjest.

Løven
Du har utfordringer omkring ditt forhold til menn, sjefer og autoriteter. Kanskje er det fordi du har fått noen ekstra ansvarsoppgaver. Du opplever vekst i forbindelse med penger. Selvsagt er det en god ide å be om høyere lønn.

Jomfruen
Du har flere uferdige prosjekter. Du har fokus på helsen din, kroppen og ditt velvære. Det er særlig fokus på alt omkring kommunikasjon, der du selv er flink til å si din mening. Det kommer et uventet brev.

Vekten
Kjærlighetens planet Venus står i opposisjon til ditt tegn. Det er en fin uke for kjøp eller salg. Fargen rød har eller får en spesiell betydning denne uken. Du opplever vekst og framgang i arbeidslivet ditt.

Skorpionen
Du kan finne på å gjøre ting du ellers aldri ville gjøre. Dagene er fulle av overraskelser. Du finner deg ikke i noe, men du er ikke sint eller aggressiv. Du er bare mer deg selv enn du har vært på lenge.

Skytten
Uken forteller om nye begynnelser, nye prosjekter og nye ideer. Du har gode kort på hånden i forhold til ditt arbeidsliv, samt til menn generelt. Du bruker noen ekstra penger på dine hjemlige forhold eller til et familiemedlem.

Steinbukken
Den ene delen av deg ønsker å utvikle dine følelser og ditt kjærlighetsliv. Finn ut hvordan du kan oppnå harmoni på begge fronter uten at du gir avkall på noe viktig.

Vannmannen
Du har masse krutt, men en meget kort lunte. Finn ut at irritasjonen finnes hos deg selv, og gjør noe med problemet. Du ønsker mer frihet. Det kan du få også! Båndene dine sitter ikke fastere enn at du kan løse dem.

Fiskene
Det ligger overraskelser og uventede begivenheter i luften. Det kommer et tilbud du har problemer med å si nei til. Saker og ting omkring havet, vann eller kunst og musikk er aktuelt. En deilig uke.

______________________________________________________

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning