Horoskop: Uke 18

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Enten du tenker på kjøp eller salg, så er det en vennlig henvisning om at du bør sove på det. Du har mer enn normalt tankene på det som virkelig har verdi for deg. Du ønsker å være seriøs.

Tyren
All slags kommunikasjon er aktuelt. Problemer og saker rundt søsken eller naboer er noe du bruker tid på. Halsen er ditt ømme punkt. Det kan hjelpe å synge eller lytte til musikk, noe som alltid er en god medisin for deg.

Tvillingene
At kjærlighetens planet Venus står i ditt tegn er et godt tegn. Dog står den i spenning til den store Jupiter. Det kan gi en dårlig periode i forhold til penger. Det kan også gjøre at du tar for lett på ditt parforhold.

Krepsen
Du skal ikke være redd for å prøve noe nytt. Det er viktig at du er klar for å være fri i ditt liv, og at du ikke skaper for trygge rammer i arbeidslivet. Til gjengjeld er det lagt til at tryggheten i hjemmet ditt blir bedre.

Løven
Du kan langt om lenge merke at de begrensninger som lenge har ligget på dine skuldre, nå endelig er borte. Du har lyst på nye arbeidsmessige utfordringer, enten det dreier seg om mer eller mindre ansvar.

Jomfruen
Forvent ikke at ting går etter planen. Lunten din er meget kort, og du bør belage deg på å telle til ti før du gir noen et spark. Ny teknologi er aktuelt, likeså reiser og utland.

Vekten
Dette er en god uke til å be om lønnsforhøyelse. Det er i det hele tatt en god ide at du setter den riktige verdien på deg selv. Også ditt kjærlighetsliv har gunstige betingelser for vekst, forlovelse og ekteskap.

Skorpionen
Hvis du går inn for å bruke din styrke optimalt, så kan du komme et skritt videre i livet. Enten det er arbeidsmessig eller privat, så er det lagt opp til vekst og fremgang. Tro på at du kan hva du vil, for det kan du!

Skytten
Jo mer du integrerer dine innerste tanker med det du går rundt og holder på med til daglig, jo bedre vil du oppleve denne uken. Man kan si at du selgv har en stor innflytelse på hvordan uken skal forløpe. Hold deg ikke tilbake!

Steinbukken
Det er både ro og uro i luften. Du kan med din flittighet få skapt noen meget gode arbeidsmessige vilkår for deg selv. Du skal ikke være redd for å ta et stort skritt, jo større jo bedre!

Vannmannen
Det er romantikk og forelskelse i sikte. Dessuten har du gode vilkår i forbindelse med økonomi. Hva mer kan man ønske seg? Det skulle da kanskje være at en gammel drøm går i oppfyllelse..?

Fiskene
Mars og Uranus danser i en tett dans i ditt tegn denne uken. Det legges ikke opp til fred, ro og harmoni. Tvertimot er deres felles energi noe som kan gi overraskelser og uventede begivenheter. Du er en vandrende vulkan!

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning