Horoskop: uke 18

Hver uke finner du ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du har ordet i din makt. I alle former for avtaler, kontrakter m.m. er du begunstiget. Søsken eller naboer spiller inn i forbindelse med et praktisk arbeid som skal utføres.

Tyren
Dine venner og din familie er der for deg, men det er mulig du kan ha problemer med å se det. Du vil gjerne at noe skal vokse og bli bedre i livet ditt. Så gjør noe med det da! Det er her dine omgivelser kan gi deg en hjelpende hånd.

Tvillingene
Du er full av følelser, og du har masse handlekraft. Det er en fin uke for å starte nye prosjekter. Det skjer positive ting rundt arbeidslivet ditt. Kanskje du ser etter en ny jobb? Du er heldig.

Krepsen
Du har det som plommen i egget. Det er utviklinger rundt hjemmet ditt eller familielivet ditt. Du bruker krefter og energi på å gjøre det godt for dine omgivelser, noe som gir deg en god følelse. Reiser og utlandet står i fokus.

Løven
Det gjelder å vite hvor du skal vokse, og hvor du skal takke nei. Du blir lett smigret av dine omgivelser. Ikke la deg friste til å bygge luftslott. I forbindelse med avtaler eller kontrakter må du huske å lese det med liten skrift.

Jomfruen
Du er ganske opptatt av kroppen din, sunnhet og helse. Det er fokus på alle former for kjøp og salg, der du kan være heldig. Du kan også ha hell i forbindelse med annen form for økonomisk vekst. Men du har sikkert jobbet for det selv.

Vekten
Du grubler og grubler. Ditt problem kan bestå i å sette ting ut i livet. Du har et dilemma ang. om du skal gjøre som du selv ønsker, eller hva andre forventer. Det er viktig at du lytter til din indre stemme i forbindelse med dine handlinger.

Skorpionen
Det ligger motsetninger i luften. Ting går ikke så glatt som du kunne ønske. Du skal nok ikke regne med at det går helt etter dine planer. Til gjengjeld venter utvikling og muligheter rundt arbeidslivet ditt.

Skytten
Din ærlighet og din optimisme smitter over på dine omgivelser. Du får en gave, og en invitasjon. I det hele tatt er dette en uke der du kommer en hel del ut blant andre mennesker. Du utvider dine horisonter.

Steinbukken
Det virker som du gjerne vil komme til bunns i noen tanker du har rundt livet ditt. Det er en reise eller andre utenlandsinteresser i sikte. Du møter en person du ikke har sett på flere år, noe som gir deg tilbake en gammel gnist.

Vannmannen
Det virker som du bare ser det du vil se, og det er ikke sikkert du ville gjort det på et annet tidspunkt. Så dersom du skal treffe viktige beslutninger denne uken, så vent heller. Uken er best for avslapning.

Fiskene
Du opplever at denne uken er full av overraskelser. Det er spesielt fokus på familieliv, hjemmet, samt i kjærlighetslivet. Denne uken kan du møte den enste ene. En uke der du på en eller annen måte føler at lykken smiler til deg.

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning