Horoskop: Uke 17

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du er full av ideer som du gjerne vil omsette til handlinger. Pass på så du ikke sprer deg over for mye. Det er særlig fokus på mekanikk, transport, samt den røde farve. Du er god til å følge intuisjonen.

Tyren
Ta tyren ved hornene, og gjør noe med det som irriterer deg. Det er ikke nok at du går rundt og surmuler. Jo før du tar ansvar for det som skjer rundt deg, jo raskere kan du komme videre i ditt liv.

Tvillingene
Kjærlighetens planet Venus står i ditt tegn, men i spenning til både Mars og Uranus. Forvent derfor en uke der du ikke kan regne med noe som helst. Det er uro, uventede begivenheter og overraskelser i luften.

Krepsen
Hvis du kunne få satt ord på de følelser du har inni deg, så ville du ha fått frigjort en masse innstengt energi. Du går rundt med en liten orm i magen som gnager deg. Det er viktig at du sier fra!

Løven
Du vil merke en behagelig medvind i forhold til de ting du gjerne vil skal vokse rundt deg. Enten det er i arbeidslivet eller i privatlivet du ønsker fremgang er det nå du kan få det som du vil ha det.

Jomfruen
Dine tanker kretser særlig rundt saker som har med penger å gjøre denne uken. Enten fordi du vil kjøpe eller selge noe, eller fordi du har fått noen uforutsette utgifter. Uansett så er du ekspert i å finne en fornuftig løsning.

Vekten
Hvis du ikke sier det du har på hjertet så vil dine omgivelser gjøre deg oppmerksom på det. Din konfliktskyhet er din verste fiende - se den i øynene. I helgen treffer du en stor og viktig beslutning.

Skorpionen
Det er elektriske vibrasjoner i luften. Du skal være oppmerksom på at du ikke kommer i maktkamper med dine omgivelser. Vær også oppmerksom på at du ikke manipulerer andre.

Skytten
Det ligger spennende utfordringer til deg, så hvis det er noe du går og ønsker deg, så er det i denne uken du bør være modig. Din medfødte nysgjerrighet gjør at du foretar en handling som vil forandre din fremtid.

Steinbukken
Det er ikke verken fugl eller fisk i noe som helst rundt deg for tiden, men vær ikke bekymret. Alt er akkurat som det skal være. Dette er en god uke til å rydde opp i gamle skuffer og skap. Rydd opp i ditt liv, rett og slett!

Vannmannen
De fleste handlinger du foretar deg i denne uken er på bakgrunn av din intuisjon. Du har lært å stole på deg selv og din egen fornemmelse. Det føles som en indre styrke, noe det også er. Bruk den også til å komme nærmere dine mål.

Fiskene
Det er særlige henvisninger til at du skal gjøre noe nytt for deg selv. Uansett om det er nytt arbeide, nytt hjem eller ny kjæreste, så har du de best tenkelige vilkår hvis du handler. Stol på drømmene dine!

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning