Horoskop: uke 17

Hver uke finner du ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Planeten Merkur passerer gjennom ditt tegn denne uken. Du bør derfor regne med at avtaler, kontrakter og lignende kanskje ikke vil gå helt etter planen. Din mangel på tålmodighet kan føre til konflikter.

Tyren
Det ligger alvor i luften. Du får ikke viljen din i en viktig sak du har gående med en person som står deg nær. Du overser noe i økonomien din. Det finnes utfordringer i forbindelse med utenlandsinteresser.

Tvillingene
Det er en fin uke for kjøp og salg. Likevel er det viktig at du ikke forhaster deg. Et søsken eller en nabo forteller deg en hemmelighet. I kjærlighetslivet ditt må du nok forvente at du gir mer enn du får igjen.

Krepsen
Du er i ditt nærtagende hjørne, der et lite ord kan komme til å velte er godt forhold. Forsøk å sette ord på følelsene dine. Du opplever framgang i arbeidslivet ditt. Husk å gjøre dine tanker om i handling.

Løven
Du er i fokus, enten det er hjemme eller ute. Andre ser på den som en person som er flink til å på ta deg ansvar. Dersom du ikke liker det må du si fra. Det er det som kan være vanskelig akkurat nå.

Jomfruen
Ditt kjærlighetsliv står i fokus. Det skjer uventede ting. Det er også fokus på din økonomi, der det også skjer noe uventet. En kollega eller nabo gir deg en hjelpende hånd med en praktisk oppgave.

Vekten
Du har en del planer, men du har problemer med å komme i gang med å iverksette dem. Ta motstanden som en utfordring. I helgen står særlig hjemmet ditt og familielivet i fokus. Det er også her du får en stor overraskelse.

Skorpionen
Det er aktuelt å gjøre noe omkring vann. Det kan for eksempel være en reise til et vannrikt område, eller det kan ha noe med installasjoner i hjemmet ditt å gjøre. For eksempel badeværelse, kjøkken m.m.
Du er snusfornuftig i handlinger rundt økonomi.

Skytten
Du føler deg urolig og rastløs. Du har lyst på nye utfordringer. Denne uken er imidlertid ikke den beste til handling, men til ro og avslapning. Et familiemedlem gir deg en velkommen hjelpende hånd.

Steinbukken
Du kan forvente at økonomien din blir bedre. Det er også en god uke for kjærlighetslivet ditt. Det er lagt opp til romantikk i helgen. Dine tanker en for tiden en del opptatt av boligen din, som du ønsker å bygge om.

Vannmannen
Du skal være spesielt oppmerksom på at du ikke skriver under på noe du senere kan komme til å angre på. Du har gode opplevelser sammen med gode venner. En av vennene dine kommer med et overraskende tilbud.

Fiskene
Kjærlighetens og skjønnhetens planet Venus står i ditt tegn. I helgen møter du en spennende person. Vær forsiktig, slik at du ikke blåser opp virkeligheten. Når det gjelder følelser har du de lyserøde brillene på.

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning