Horoskop: Uke 16

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du har mange ideer og prosjekter som du gjerne vil komme i gang med. Vær forsiktig så du ikke sprer deg over for mye, så du brenner lyset i begge ender. Saker rundt fargen rød er aktuelt.

Tyren
Du ønsker noen forandringer ved deg selv. Du får en spennende invitasjon. Du ønsker å overraske dine omgivelser, og det gjør du. I helgen er det romantiske toner i luften, hvis du tør..

Tvillingene
Du er lett å irritere. Dine følelser sitter nærmest utenpå huden. Pass på å ikke vær for nærtagende. Dette er ikke en god uke til å kjøpe eller selge noe. Pass på så du ikke blir for impulsiv.

Krepsen
Du føler deg fysisk sterkere enn du har gjort på lenge. Du bruker en god del energi på å gjøre hjemmet hyggelig. Du har også overskudd til å gjøre noe for dine omgivelser. Det er fokus på transport.

Løven
Du har en følelse av indre styrke. Det får deg til å gjøre noe du vanligvis ikke ville turt. Gamle venner eller kjærester banker på. I det hele tatt så kan ting fra fortiden melde seg.

Jomfruen
Du er nærtagende, spesielt i forhold til mennesker som står deg nær. Trå varmsomt, og gå ikke inn i lange diskusjoner. Det beste du kan gjøre for deg selv er praktisk arbeide, gjerne i hagen, eller lange gåturer.

Vekten
Uansett hva du går i gang med i disse dager, så ser det ut til at du møter begrensninger eller motstand. Kanskje er det fordi du ikke bør spre deg ut over for mye? Det nytter ikke å bare prate så mye om det som plager deg.

Skorpionen
På den ene siden føler du deg rustet til å gå i gang med noe nytt. På den andre siden føles det også trygt med det gamle og det kjente. Du bruker mer tid enn normalt på deg selv denne uken.

Skytten
Du har lyst til å sjøsette nye prosjekter. Det er fokus på en reise eller noe som har med utland å gjøre. Din rettferdighetssans blir satt på en prøve. I helgen får du en spennende invitasjon. En spennende uke.

Steinbukken
Du føler at du sitter oppå en vulkan som kan få utbrudd når som helst. Du er impulsiv og kan saktens finne på å sjokkere dine omgivelser. Du får en uventet henvendelse, som får deg til å bli skjerpet i positiv forstand.

Vannmannen
Slik som du oppfatter verden stemmer ikke helt overens med hvordan dine omgivelser ser deg. Du har omvendt gode vilkår i kjærlighetslivet, samt i forhold til økonomi, der det er muligheter for uventet vekst.

Fiskene
Handlekraften din er ikke helt på nett, og du har kort lunte. Husk å telle til ti før du gir noen et spark. Din egenskap til å se det positive i alt føles blokkert. Vær forberedt på overraskelser.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning