Horoskop: uke 16

Hver uke finner du ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Det henstilles til å at du bør trå varsomt. I den siste delen av helgen vil det handle mye om at du mottar noe du selv har sendt ut. Du gjør opp status og treffer en viktig beslutning. Det går bra for deg.

Tyren
Du bruker en del tid på endringer eller forandringer i hjemmet. Disse endringene kan godt bety at du flytter sammen med noen, eller motsatt.

Tvillingene
Du vil oppleve at noe i forbindelse med kommunikasjon bryter helt sammen. Kanskje har du og din partner totalt forskjellig syn på en viktig sak. Husk å sette grenser.

Krepsen
All form for kommunikasjon er aktuell. Kanskje bruker du tid i forbindelse med Dating, Internet, eller lignende. Du er i ditt romantiske hjørne, og du legger opp til nærhet. Du går etter det du ønsker.

Løven
Ingen slinger i valsen. Du blir stilt til ansvar rundt alt som skjer i kjærlighetslivet ditt. Du bruker en del energi på noen spesielle utfordringer. I helgen møter du en person du ikke har sett på mange år.

Jomfruen
Det oppstår uro og misforståelser. I løpet av uken vil du oppleve et spesielt hell rundt deg. Du får en spesiell gave. Du opplever mye varme, noe som hjelper både på din selvfølelse og dit partnerskap.

Vekten
Det fines tegn som tyder på at du bør trå varsomt i alle former for samtaler og skriverier med andre. Til gjengjeld vil du få mange gode opplevelser denne uken, både med deg selv det motsatte kjønn.

Skorpionen
Dersom du ikke allerede er i et forhold er nå tiden inne for å møte den personen som får ditt hjerte til å slå fortere. Det ligger overraskelser i luften. Alt som kan skje, skjer. Tankene dine dreier seg om reiser og utland.

Skytten
Du er inne i en tid der du frigjør deg fra gamle vaner og måten å være på i forhold til en nær person. Det får deg til å gjøre noe du normalt ikke ville gjøre. Du fortsetter å være opprørsk og urolig hele uken.

Steinbukken
Denne uken har du gode muligheter til å forbedre ditt kjærlighetsliv. Din jordbundne natur vil trekke til seg mennesker av samme type som deg selv, mennesker som vet hva ansvar er.

Vannmannen
Den ene dagen føler du slik, og den neste dagen føler du kanskje noe helt annet. Det beste du kan gjøre i denne tiden er å ta en dag om gangen og la følelser være følelser.

Fiskene
Du har gode muligheter i forhold til kjærlighetsliv. Så er det noe du ønsker å endre på så er det nå du skal gjøre det. Det er også reiser, utland og opplevelser i forbindelse med vann i sikte. Du tar et friskt initiativ.

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning