Horoskop: Uke 15

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du har mange ideer og prosjekter som du gjerne vil komme i gang med. Det hele handler om noe du vanligvis ikke er så god til. Det at du har fått en ny ide gir deg en god følelse, og prosjektet ditt får en god start.

Tyren
Det er uro i luften. Det gjelder særlig i kjærlighetslivet eller rundt økonomi. Det er ikke nå du skal være sparsommelig. Bruk penger på det som har en virkelig verdi for deg, det vil lønne seg. En urolig uke.

Tvillingene
Du vil gjøre mye, gjerne på en gang. Din evne til å spre deg ut over flere ting kan føre til at du ender opp med å møte deg selv i døra. Forvent overraskelser eller at planlagte arrangementer blir avlyst, men la det ikke irritere deg.

Krepsen
Hvis kjærlighetslivet ditt ikke er helt som du kunne tenke deg så har du i denne uken gunstige vilkår til å gjøre noe med det. Det kan også være at du i denne uken møter den rette. Hva venter du på?

Løven
Nå gjelder det å vise verden hvem du er. Det nytter ikke å gå rundt som en kattunge når du er en løve. Få frem stoltheten og ta noen sjanser som kan få deg til å bevege deg videre i livet.

Jomfruen
På den ene siden er du ytterst praktisk anlagt denne uken. Du kommer ikke langt med å prøve å late som du er tolerant eller diplomatisk, det beste du kan gjøre er å være deg selv. Slapp av.

Vekten
Alt, fra søknader, kontrakter, epost og annet, hvor det skrevne ord er avgjørende, er aktuelt denne uken. Det vil samtidig være viktig at du får sagt dine egne ord, og ikke nødvendigvis det omgivelsene vil høre.

Skorpionen
Du er i en god stemning. Du er god til å forene tankene med konkrete handlinger. Det gir både fremdrift og selvtillit. Du får et tilbud i jobbsammenheng som du tenker nøye gjennom.

Skytten
Hvis du bruker deg selv og dine muligheter, så har du i denne uken en alle tiders sjanse for å komme et godt skritt videre i livet. Det er nå du skal gå etter drømmene dine. Hold deg ikke tilbake, men sørg for å rettferdiggjøre deg selv.

Steinbukken
Du kan se frem til en rimelig stille og rolig uke, hvor det ikke vil skje de helt store forandringer. Du har blitt flinkere til å forene arbeidslivet med privatlivet den siste tiden. Du føler en ro og balanse du ikke har følt på lang tid.

Vannmannen
Det er noe meget positive strømninger i livet ditt denne uken, og du kan bruke de til å fremme dine ønsker. I denne uken er det fokus på å kjøre solo fremfor å jobbe i team. Du vil møte et menneske som inspirerer deg.

Fiskene
I denne uken går du rundt som en vandrende vulkan. Hvis du ikke jobber med deg selv og finner årsaken til din indre vrede, kan det lett gå ut over dine omgivelser. Fantasien din løper løpsk. Ta det rolig.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning