Horoskop: uke 15

Hver uke finner du ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du her mer lyst enn vanlig til å ta på deg mer ansvar. Det kan være at du blir tilbudt mer ansvar i arbeidslivet ditt, eller du påtar deg det selv. Du kan forvente deg en uke der den ene dagen ikke ligner den andre.

Tyren
Du skal ikke regne med andres hjelp. Det ser tvert i mot ut til at du må yte en del selv i forhold til de tingene du blir konfrontert med. Lek, barn, eller kreative interesser er aktuelt.

Tvillingene
Vær forsiktig dersom du tar viktige beslutninger. Du er inne i en uke der du nærmest for enhver pris vil ha viljen din. Det er ikke sikkert at det alltid er hensiktsmessig.

Krepsen
Du er inne i en tid der du ønsker endringer rundt deg. Det er også lagt opp til endringer, særlig hva angår hjem og familieliv. Interessene dreier seg rundt reiser og utlandet, samt juridiske saker.

Løven
Du vil nærmest ha det som om det skal gå et tog fremadgående retning. Noe du lenge har gått og ventet på blir endelig aktuelt. Barn, lek og kreative interesser er aktuelt.

Jomfruen
Det er ikke den beste uken for kjøp og salg. Det beste du kan bruke tiden til er å se på dine allerede eksisterende ressurser. Du har det jobbmessig travelt, noe du ofte har.

Vekten
Det er en del fokus på kjærlighetslivet ditt. Dersom du er i et forhold vil det gå bedre. Det er også en god uke for forlovelse, ekteskap, eller for å møte den eneste ene. Selvtilliten din er på topp, og det er din selvfølelse også.

Skorpionen
Allerede i begynnelsen av helgen merker du at du er full av følelser du ikke har hatt på lenge. Nå kommer de til overflaten for å bli lagt merke til. Underbevisstheten din kan lett spille deg et puss.

Skytten
Det ligger minst to spennende utfordringer foran deg. I privatlivet ditt har du en tendens til å engasjere deg i mer enn godt er. I denne uken kan du også møte Mr/Mrs Right.

Steinbukken
Du har lenge ventet på en mulighet til å avansere. Nå er sjansen der, og du er forberedt. Du får all den hjelp du trenger fra dine omgivelser. Du får et tilbud du nesten ikke kan si nei til. Og hvorfor skulle du nå det?

Vannmannen
Du er i drømmeland. Du har i lengre tid befunnet deg i en slags drømmetilstand der du har hatt vanskelighter med å se virkeligheten slik den er. Nå går det ikke lenger. Din handlekraft er i fokus, og nå må den brukes.

Fiskene
Du kan nesten være et geni på visse områder. Du møter en person som i høy grad vil inspirere deg til å bli flinkere til å sette grenser. Samtidig settes også en annen positiv prosess i gang.

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning