Horoskop: Uke 14

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Det er noe du både vil og ikke vil på samme tid. Du gjør dine omgivelser urolige med din adferd. Samtidig går du rundt med noen tanker som det ville være lurt å dele med dine nærmeste. Husk å være ærlig.

Tyren
Selv om kjærlighetens planet Venus står i ditt tegn denne uken så skal du nok ikke forvente det helt store hva angår romantikk og tette relasjoner. Til gjengjeld er dette en god uke til erkjennelser og for å gjøre noe godt for dine kjære.

Tvillingene
Det er opp til deg selv å bruke enhver mulighet for å få skapt den vekst rundt deg du gjerne vil ha. Det er særlig fokus på alt som kan gi deg nye horisonter, det være seg alt fra kurs, reiser og kanskje en flytting.

Krepsen
Det er noe som ikke er helt som det skal være. Hvis det er noe du ønsker endret, så bør du si fra. Din egen tilbakeholdenhet kan være årsaken til problemet. Ditt familieliv krever din oppmerksomhet.

Løven
Du føler deg bremset eller blokkert i forhold til de tingene du gjerne vil. Det er en go ide å planlegge og strukturere ting rundt deg. Du har noen kreative talenter som bør komme frem i lyset. Du må gjerne være barnslig.

Jomfruen
Du har vanskeligheter med å konsentrere deg om en ting av gangen. Det er gode muligheter for en positiv forandring i arbeidslivet. Det krever dog at du selv tar et skritt, og det er her du har vanskeligheter..

Vekten
Du omgir deg med noen mennesker som i høy grad inspirerer deg. Du er interessert i å lære mer om noe som har med ny teknologi å gjøre. Du er også inne i en uke hvor reiser er aktuelt.

Skorpionen
I denne uken handler det virkelig om å se virkeligheten som den er, og ikke som du gjerne vil ha den. Du kan lett komme til å føle deg sviktet eller bedratt. Det er på tide å gjøre opp status i kjærlighetslivet.

Skytten
Alt er mulig, men du må jobbe for det. Samtidig er det viktig å ikke gjøre for mye, noe skal få gå av seg selv. Ikke undervurder deg selv. Drømmene dine spiller deg et puss.

Steinbukken
Du har vanskeligheter med å sette ord på følelsene, derfor holder du dem for deg selv. Du får en mulighet for positiv fremgang i arbeidslivet, og det ser ut til at de mørke skyene forsvinner.

Vannmannen
Du er i ditt kreative hjørne, og du kan finne på nesten hva som helst. Du er mentalt klar for å treffe store og viktige beslutninger for fremtiden. Du vet hvem du er, og du vet hva du vil. Hva mer kan man ønske seg?

Fiskene
Du kan ikke helt finne hodet og halen på en bestemt ting du går og tenker på. La det ligge, og bruk heller fantasien til å være kreativ. Du kan klare å spise over mer enn vanlig, så vær ikke redd for å gjøre noe nytt.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning