Horoskop: uke 14

Hver uke finner du ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du har noe du har vanskelig å sette ord på. Ta det rolig. Snart vil du se alt klart. En spesiell invitasjon du får vil få deg i bedre humør. Du blir anbefalt å ikke henge deg opp i for mange ting samtidig.

Tyren
Du føler deg ovenpå og på toppen. Bruk denne positive energien til å starte nye prosjekter. Gi slipp på fortiden og fokuser på fremtiden. Gjør du ikke det vil du bli involvert i en maktkamp. En urolig uke, men likevel fruktbar og kreativ.

Tvillingene
Du er veldig opptatt av andres mening. En nabo eller kollega gir deg en hjelpende hånd, men det krever at du sier ja. Det er ikke godt å brenne inne med energien din. Ta et standpunkt og stå fast.

Krepsen
Du får en invitasjon du har vanskelig for å si nei til. Du føler deg fristet til å gjøre noe du egentlig vet ikke er bra for deg. Dette er faktisk en god uke å bruke på hygge og intime samtaler i fred og ro.

Løven
Denne uken kan du forvente store endringer, særlig i arbeidslivet ditt. Det er en fin uke for å søke ny jobb eller skape endringer i det arbeidslivet du allerede har. Du tar større ansvar.

Jomfruen
Si din mening, men trå varsomt. Du kan komme til å si feil ting på feil tidspunkt. Det er aktuelt med noe omkring ny teknologi. Datamaskiner, Internet eller lignende gir deg utfordringer.

Vekten
Denne uken er du omgitt av meget positive energier. Du får en positiv anerkjennelse fra en mann/sjef/overordnet. Økonomien din er fin, og den har også mulighet til å bli enda bedre.

Skorpionen
Det virker som du kan klare alt. Du har store planer og drømmer. Det kan du godt ha, bare du beholder bena på jorden. Du blir involvert i en sak om økonomi.

Skytten
Du opplever urolige dager. Den ene dagen vil overhodet ikke ligne den neste. Det er masse uro i luften, men du klarer likevel å holde hodet kaldt. I løpet av uken treffer du et viktig valg.

Steinbukken
Gamle eller glemte ting kommer for dagen. Se det som en mulighet til å gå dypt inn i deg selv. Dersom du tar noe initiativ har du muligheten til å skape økonomisk vekst. Kjærlighetslivet ditt er også positivt.

Vannmannen
Du kan bli lokket eller fristet til å gjøre noe du ellers ikke ville gjøre. Tenk deg om en ekstra gang dersom du kjøper eller selger noe av verdi. Det er uro i luften. Gå en tur og få deg frisk luft.

Fiskene
Du er rastløs og urolig. Det gode ved denne uken er at du i fantasien kan skape en ny mulig framtid for deg selv. Du har noen drømmer som kan gå i oppfyllelse dersom du fortsetter å bruke energi på dem. Hold gnisten!

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning