Horoskop: Uke 13

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Hvis du tror at denne uken vil forløpe seg rolig, så må du tro om igjen. Dette er en god uke til å sette ærlige ord på dine følelser og tanker. Hvis du holder dem tilbake vil du gå rundt som en vandrende kruttønne.

Tyren
Venus står i spenning til den ansvarsfulle Saturn. Dette er ikke den beste uken til å kjøpe eller selge noe. Det er heller ikke en god uke til å få kjærlighetslivet på plass. Denne uken er best til status og alvorlige tanker.

Tvillingene
Du har vanskeligheter med å konsentrere deg om dagen. Handlekraften rører på seg, du har lyst til å gjøre noe, men vet ikke helt hva du vil. Du kan finne på å gjøre noe som vil sjokkere dine omgivelser og deg selv.

Krepsen
Tenk deg grundig om, og finn ut hva du virkelig ønsker deg av endringer. Ditt gode forhold til menn, sjefer og andre autoriteter kan bane vei for et bedre samarbeid. Du trives med familien din.

Løven
Du er i tvil om noe i forhold til jobb og arbeidsliv. Det er best å lytte til denne følelsen, så trå varsomt. I løpet av helgen vil du få en ny genial ide du ikke klarer å slippe. Ta vare på den!

Jomfruen
Dette er en uke hvor du meget lett kan komme til å såre dine omgivelser. Din tunge er skarp og du er i ditt kritiske hjørne. Rent fysisk er du i god form og du setter et nytt praktisk prosjekt i gang.

Vekten
Din evne til å være på det riktige sted på det riktige tidspunktet er fenomenal denne uken. Du er inne i en periode hvor du har lyst til å påbegynne et nytt og stort prosjekt. I løpet av helgen får du en behagelig overraskelse.

Skorpionen
Du føler deg fastlåst. Du har lyst til å skape noen endringer i ditt liv, en kan ikke helt se hvordan det skal la seg gjøre. Du føler deg bremset eller som om dine omgivelser ikke vil det samme som deg.

Skytten
Det er fokus på din vilje og handlekraft. Så hva vil du? Og hvordan setter du det hele i gang? Du har ønsker og planer om store og radikale endringer. Er du sikker på at dine omgivelser ønsker det samme som deg?

Steinbukken
Din jordforbindelse og din praktiske sans er ekstra sterk denne uken. Det får deg til å gå i gang med et helt konkret stykke arbeide du lenge har ønsket. Du er som alltid praktisk og fornuftig.

Vannmannen
Du er litt ute å kjøre, og selv den minste ting kan få deg til å tenne. Det beste du kan gjøre med energioverskuddet er å gjøre noe fysisk.

Fiskene
Din evne for følelsesmessig kommunikasjon kommer deg til gode i denne uken. Du får sagt det riktige på det riktige tidspunkt og til den riktige. Du kan se frem til en skjønn uke hvor du får samlet opp på mange prosjekter.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning