Horoskop: uke 13

Hver uke finner du ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du bruker en del penger. Du er i det raske hjørnet. Rask på avtrekkeren og klar til raske handlinger og beslutninger. Ditt "gå på" - humør utfordrer deg. Du blir konfrontert med noe og spør ikke dine nærmeste om deres mening.

Tyren
Du har det godt med deg selv, noe som setter farge på tilværelsen. Så mye at du får lyst til å kjøpe noe dyrt og lekkert, noe du vanligvis ikke ville brukt penger på. Kjærlighetslivet ditt står i fokus, og det ligger romantiske middager i luften.

Tvillingene
Du er helt på toppen. Du bruker hendene dine på en hel del praktiske gjøremål, og du får hjelp av søsken eller naboer. Det er en god uke for kjøp og salg. Trå varsomt i kjærlighetslivet ditt.

Krepsen
Du har en hemmelighet du koser deg med. Det er positivt fokus på alle slags kontrakter, avtaler og slikt. Uken er også fin til å starte på nye prosjekter, særlig dersom det har med ny teknologi eller Internett å gjøre.

Løven
Det finnes ting du ikke vil finne deg i lenger. Du gjør på en måte opp med din fortid, og samtidig gjør du deg klar til en ny fremtid. Det ligger økonomiske utfordringer i luften. Pass på at du ser klart dersom du ønsker å kjøpe eller selge.

Jomfruen
Du har gode betingelser i forhold til mange ting. Uken er også fin til å utvide ditt arbeidsfelt. Kanskje påta deg en liten ekstrajobb. Det kan også tenkes at du får et tilbud du lenge har ventet på. Du føler deg heldig.

Vekten
Du er svært fokusert på din kropp og ditt velvære. En person vil konfrontere deg med en side av deg som du helst ikke vil se. Likevel vil du innerst inne føle at det er en sunn konfrontasjon. Tenk over hva du spiser!

Skorpionen
Fly ikke høyere enn vingene bærer. Du må alltid huske å beholde bena på jorden. Du har planer som handler om reise eller utenlandsopplevelser. Du får hjelp, men bare dersom du ber om det.

Skytten
Du er inne i en veldig urolig uke, der du nærmest føler at du sitter på toppen av en vulkan. Avtaler blir avlyst. Se det som en utfordring til å få kvittet deg med noen hemninger. Husk at du er en fri Skytte. Vis det!

Steinbukken
Du er i ditt lekne hjørne. Du bruker en del tid på barn, lek, eller kreative interesser. Du deltar med stor glede i fester eller andre sammenkomster. Du er som vanlig flittig og pliktoppfyllende.

Vannmannen
Kjærlighetens planet Venus er i ditt tegn. Det betyr gode forhold for behagelige opplevelser rundt kjærlighet og romantikk. Samtidig er det en fin uke for å øke dine inntekter, eller motta noen penger på annen måte.

Fiskene
Du har veldig mange tanker i hodet. Pass på at du ikke tar noen viktige avgjørelser. Denne uken er tid for å ta en dag av gangen, stille og rolig. Tåken du føler at du er inne i vil lette i løpet av de kommende ukene.

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning