Horoskop: Uke 12

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du har masse medvind i ryggen, så hvorfor vente? Ditt forhold til sjefer, menn eller autoriteter er spesielt godt nå. Det gir grobunn for nye engasjementer eller muligheter i arbeidslivet, så kjør bare på!

Tyren
Når kjærlighetens og skjønnhetens planet Venus er i ditt tegn så vil det alltid forsøte tilværelsen på en eller annen måte. Det er særlig fokus på din økonomi, der du har gode muligheter for vekst.

Tvillingene
Du er i et humør hvor dagene lett flyter forbi. Du blir minnet på din måte å være overfladisk på. Det ligger spennende, men også tøffe utfordringer til deg i forbindelse med utland og reiser.

Krepsen
Du er inne i en periode der du har bruk for andres gode råd og veiledning. Din økonomi vokser seg litt sterkere. Ditt kjærlighets lover om fremgang. Alt skjer litt av seg selv, og det er ikke du som gjør de nødvendige tingene.

Løven
Krigsguden Mars står i opposisjon til ditt tegn. Hvis du biter i deg meningene dine og finner deg i alt, så vil din indre ro komme i ubalanse. Si fra, men velg dine kamper. Biler, mekanikk eller noe rundt transport er aktuelt.

Jomfruen
Det er særlig fokus på kommunikasjon i det meste av den kommende uken. Du finner det lett å skrive av deg tankene dine. Derfor er dette blant annet en god uke til å skrive søknader, kontrakter osv. Du tar en viktig beslutning.

Vekten
Du kan godt få ting til å vokse og gro rundt de hvis du da ellers tør å ta noen sjanser. Det er en vennlig henvisning om at du skal følge din intuisjon fremfor din logikk. Du bruker tid på noe som gjør livet vakrere.

Skorpionen
Du går rundt som en omvandrende vulkan som kan få utbrudd når som helst. Til gjengjeld er det spennende utfordringer til deg i kjærlighetslivet. Det kreves at du samler motet ditt, og at du handler.

Skytten
Du har mange planer, og du legger nye planer for fremtiden. Din evne til å se optimistisk på tilværelsen gagner ikke bare deg selv, men også dine omgivelser. Dine venner vil gi deg en helt spesiell opplevelse, så gled deg!

Steinbukken
Du gjør deg dype tanker rundt økonomi og hvordan du kan forbedre din økonomiske tilværelse. Du ønsker en bedre balanse mellom kroner og øre og de virkelige verdier i livet. Her dreier det seg spesielt om ditt kjærlighetsliv.

Vannmannen
Handlekraftsplaneten Mars danser tett sammen med den tåkete Neptun. Det betyr at du skal være ytterst oppmerksom på dine handlinger. Du kan komme til å handle i blinde, så pass på.

Fiskene
Gudenes sendebud Merkur vil i den kommene uke sørge for at du kommer i en positiv stemning. Du er mer optimistisk enn du har vært på lenge. Du får en god ide, som du følger opp med direkte handlinger.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning