Horoskop: uke 12

Hver uke finner du ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du blir oppmerksom på at noe holdes skjult for deg. Det er en fin uke til å ta nye initiativ, særlig i forhold til arbeidslivet ditt. Du har lyst på mer, eller mindre ansvar. Du er heldig uansett.

Tyren
Du er inne i en uke der du lett kan komme til å love mer enn du egentlig kan holde. Det er romantikk i sikte dersom du selv tar initiativet til det. Det er også en god uke for kjøp og salg. Musikk, dans eller sang er aktuelt.

Tvillingene
Du risikerer å såre andre med dine kommentarer. Du er full av energi. Du bør sørge for at du bruker den til noe konstruktivt, ellers kan du fungere som en vandrende, rykende lunte. Helgen byr på overraskelser.

Krepsen
Det later til at dine meninger blir fortstått og verdsatt. Du har lyst til å ta på deg mer ansvar. Du bruker tiden din optimalt. Du finner ut hvordan du skal skape bedre harmoni mellom jobb og hjem.

Løven
Det ligger begrensninger i luften. Du får det ikke helt som du gjerne vil. Du kan forvente forfremmelse, påskjønnelse eller lignende. Det finnes spennende utfordringer i kjærlighetslivet ditt. Kanskje møter du den "eneste rette"?

Jomfruen
Du grubler mye for tiden. Hjernen din går på høyttrykk. Du har satt deg nye mål og planer for fremtiden. Pass på at du i forbindelse med avtaler og kontrakter leser det med liten skrift også.

Vekten
Denne uken er det lett å tro at du klarer alt. Pass på at du ikke overvurderer evnene dine. Du ønsker å gjøre en ekstra innsats i arbeidslivet, men sjekk om du egentlig har tid til det.

Skorpionen
Denne uken er tid for de dype samtalene. Du får et nytt syn på deg selv og dine muligheter. Du har en klar holdning. Det er alt eller ingenting, svart eller hvitt. Det finnes spenninger i kjærlighetslivet ditt. Det handler om å gi mer frihet.

Skytten
Du er i ditt sterke hjørne. Selvtilliten din og din psykiske styrke er stor. Din økonomi er god og kan bli enda bedre dersom du gjør riktige valg. Brev, avtaler eller viktige kontrakter blir forsinket, men det skal du ikke la deg forvirre av.

Steinbukken
Du tar deg av dine plikter og ansvar. Det meste av fritiden din bruker du til å være alene med deg selv. Du tenker alvorlige tanker, der noen av dem dreier seg om å skape mer frihet i arbeidslivet ditt. Du får en påskjønnelse for hjelpsomheten din.

Vannmannen
Forholdene for at du skal møte den eneste rette er de aller beste. Du har også gode muligheter for at det skjer noe bra med økonomien. En fin uke for kjøp og salg. Det er også uken der noen drømmer kan gå i oppfyllelse.

Fiskene
Denne uken kan din indre Fisk vise seg å være en hai. Du lar deg lett irritere, og du har kort lunte. Du er handlekraftig og du venter på å få tatt en beslutning. Jo før du gjør det, jo bedre. I helgen kan du forvente avbud eller utsettelser.

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning