Horoskop: Uke 11

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Dette er en god tid å fortelle om dine ønsker, siden det godt kan hende at du får det som du vil. Det er særlig fokus på din økonomi og kjærlighet. Ditt forhold til menn, sjefer eller autoriteter er også fint. Også her kan du få noen ønsker oppfylt.

Tyren
Trangen din til å føle deg sikker og trygg må settes litt til side. Du må lære å forholde deg til de forandringene som skjer rundt deg. Det er fokus på institusjoner, sykehus eller noe kunstnerisk.

Tvillingene
Du har medvind i forhold til økonomiske transaksjoner. Det er særlig fokus på transport, mekanikk og biler. Et søsken eller en nabo ber om din hjelp eller forståelse. Jo mer du fornyer deg og eksperimenterer, jo bedre.

Krepsen
Kanskje har du den siste tiden brukt for mange penger. Eller kanskje har du foretatt deg noe i kjærlighetslivet som du nå angrer på. Du er inne i en periode der du merker store følelsesmessige dønninger, og du er ytterst sårbar.

Løven
Du føler deg blokkert, begrenset og motarbeidet av dine omvigelser. Det gør deg frustrert. Det er noe som skjer i livet ditt du bør ta alvorlig. Det ligger nye utfordringer til deg i forbindelse med ny teknologi, internett eller noe annet i samme gate. Trå varsomt denne uken!

Jomfruen
Du bør ikke regne med at du får medvind eller støtte i de tingene du ønsker deg. Det er tegn på at du i denne uken skal få lære at alt du har behov for er like rundt deg. Rettferdighet eller urettferdighet er aktuelt.

Vekten
Vær åpen og mottakelig. Din evne til å tune deg inn på dine omgivelser får du bruk for i denne uken, spesielt i helgen. Det vil handle om å tørre å være modig. Du er mer handlekraftig enn normalt.

Skorpionen
Det vil gjennom hele den kommende uke være viktig for deg å si fra, og du bør velge dine kamper. Hvis du ikke gjør det kan det oppstå maktkamper som handler om manipulasjon og utnyttelse av andres følelser.

Skytten
Kjærlighetens og skjønnhetens planet Venus sender noen meget positive tanker din vei. Det kan du utnytte i forhold til alt som handler om parforhold, romantikk og den slags. Hold deg ikke tilbake!

Steinbukken
Månen gjør deg mer følsom og sårbar i denne uken. Du er inne i en periode der du lenger etter sterkere følelsesmessige forbindelser til de mennesker som er rundt deg. Du gjør deg positivt bemerket i arbeidslivet.

Vannmannen
Du føler det som om du sitter oppå en vulkan. Du har et overskudd av energi i deg, men du vet ikke helt hvor du skal gjøre av den. Du kan saktens komme til å gjøre noe impulsivt som kan sjokkere dine omgivelser, så pass på!

Fiskene
Du søker svar på noen av dine innerste tanker. Du er i ditt fantasifulle hjørne hvor dine kreative aktiviteter kan få en oppsving. Din økonomi kunne vært bedre. Det er du selv klar over, så du gjør noe med det.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning