Horoskop uke 11

Hver uke finner du ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren

Ditt arbeidsliv er i fokus denne uken. Uansett så er er det noe som får andrenalinet til å stige hos deg. I helgen vil du motta en invitasjon som du vil bli veldig glad for. Du tar en rask beslutning.

Tyren

Du bør bruke litt tid denne uken til å få igang noen av de mange oppgavene som den siste tiden har hopet seg opp. Det ligger spennende utfordringer til deg rundt reiser og utland, forutsatt at du tør gjøre noe du ikke ellers gjør.

Tvillingene

Liten tue kan velte stort lass. Vær forsiktig så du ikke griper over mer enn det du klarer. Det kan nemlig få deg til å få ett raserianfall. Dette er en vennlig anbefaling om å gå grundig til verks i alt du foretar deg.

Krepsen

Det er gode vibrasjoner rundt alt som har med kommuikasjon. Samtidig er det viktig at du får frem meningene dine i samtalene. Jo mer du klarer å være deg selv denne uken, jo bedre respons vil du få.

Løven

Kanskje har du den siste tiden brukt litt for mye penger. Grunnen kan være ekstra uforutsatte utgifter, uansett så er dette noe du må forholde deg til nå. Du vil ikke få den oppmerksomheten du skulle ønske du fikk.

Jomfruen

Du vil denne uken avslutte mange uferdige prosjekter. Du vil ha fokus på helberedelse, din kropp og egen velvære. Til helgen vil du gjøre noe du lenge har hatt lyst til å gjøre kun for deg selv.

Vekten

Du har mye å glede deg over, siden du lenge har ønsket deg mer ansvar og oppmerksomhet. Din gode vilje til å tilpasse deg dine omgivelser er noe som vil bli satt pris på. Dette blir belønnet.

Skorpionen

Det er grunnlag for vekst og ekspansjon på alle plan i livet ditt. Vær påpasselig med å ikke legge på deg i vekt, for det kan Jupiters stilling godt medføre. Ha tro på deg selv og gjør det som vil medføre en positiv personlig vekst.

Skytten

Du bruker hav av tid og energi på å styre ting rundt deg. Dine omgivelser vil opposjonere imot deg. Ta dette positivt og prøv å slippe litt kontroll. Dette er og en uke, hvor du kommer til å påta deg mer ansvar i forbindelse med ditt privatliv.

Steinbukken

Du har mange oppgaver som skal fikses. Som alltid gir du full oppmerksomhet til dine ansvarsområder. Det vil komme et ønske om hjelp denne uken. Til helgen vil du føle deg i den syvende himmel, du vil og motta en gave eller godtgjørelse som vil varme deg.

Vannmannen

Du kan veldig gjerne være i en tilstand av eufori eller befinne deg i en slags drømmeverden. Det er ikke helt sikkert at alt hva du tror og mener vil være sannheten. Det vil være gunstige økomomiske gevinster i sikte.

Fiskene

Du er urolig og rastløs. Det er ingen andre enn deg selv som forhindrer deg å gjøre ting. Ta en rask og god beslutning så vil du oppdage at solen igjen vil skinne i hjertet ditt. Vær ikke tilbakeholden.

I samarbeid med: Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning