Horoskop: Uke 10

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Uken legger opp til romantikk og forelskelser. Det kan være nå du møter prinsen eller prinsessen på den hvite hesten. Det er også gode muligheter for å gjøre en god handel, eller noe annet som øker dine verdier.

Tyren
Du får opp til flere overraskelser i løpet av uken. Det er ikke alltid ting er slik de ser ut til. Du ønsker å si fra i en eller annen sammenheng, men du får det ikke helt til. Ditt forhold til menn og sjefer er ikke det beste.

Tvillingene
Det vil være et spørsmål om du skal velge det du virkelig brenner for. Dine kommunikasjonsevner blir rost opp i skyene. Du får lov til å sette i gang noe du har ønsket deg i lang tid.

Krepsen
Du vil gjerne presentere deg selv best mulig. Du vil oppleve overraskelser i forbindelse med studier, kurs og utdannelse, eller reiser og utland. Noe omkring ny teknologi gir deg en særlig opplevelse.

Løven
Uansett om du ønsker det eller ikke så kommer du ikke helt i mål med de prosjektene du har satt på plakaten. Det vil handle om å utvise tåmodighet og vente på det rette tidspunktet. Til gjengjeld er det fokus på dine kreative evner.

Jomfruen
Du kan se frem til en rimelig stille og rolig uke der det ikke vil skje de helt store ting. Dette vil også være en uke hvor du etter lang tids tankevirksomhet endelig tar fatt på noe som gjør deg godt. Du møter en gammel venn eller kjæreste.

Vekten
Denne uken vil kreve at du skaper en balanse mellom deg og en person som du ikke føler noe for. Du har problemer med å holde masken når det virkelig gjelder. Til gjengjeld kan du glede deg til en deilig helg.

Skorpionen
Du ønsker å komme i gang med et større prosjekt som kan forbedre din hverdag. Du får et tilbud du har problemer med å si nei til. Du tar deg god tid til å komme til bunns i noe følelsesmessig som lenge har bekymret deg.

Skytten
Det er opp til deg å skape de beste omgivelser. Mulighetene ligger foran deg. Det handler om å ta for seg på livets "ta-selv-bord". Juridiske saker og utenlandsopphold er aktuelt.

Steinbukken
Det ligger spenninger i luften det meste av denne uken. Det er ting du kanskje lenge har oversett eller på annen måte ikke har vært oppmerksom på. Nå gjelder det å få kikket på regnskapene.

Vannmannen
Det er særlig fokus på din økonomi. Men uansett er det en god ide å gå gjennom regnskapene. Dette er også en god uke til å ta et friskt initiativ i kjærlighetslivet. Vær modig!

Fiskene
Du får støtte fra dine omgivelser i forbindelse med en god ide du har fått nylig. Reiser eller noe annet rundt transport er årsak til noen problemer. Se det som en anledning til å få tenkt gjennom noe en ekstra gang.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning