Horoskop uke 10

Hver uke finner du ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren

Du føler at noen går bak din rygg. Du føler deg utrygg. Det beste du kan gjøre nå er å spørre om det du er usikker på. Det kan og tenkes at det er du selv som holder noe hemmelig? Dette blir en urolig uke hvor alt som kan skje skjer.

Tyren

Det er en god uke for søknader, kontrakter og lignende. Dog er det ikke den beste uke til for eksempel lønnsforhandlinger, da pengeplaneten venus ligger i ditt tegn.

Tvillingene

Om det er noe du gjerne vil endre i livet ditt, er dette en bra uke til å gjøre det. På den andre siden skal du være forsiktig med å gå i krig med en person som betyr mye for deg. Grunnen til det er din korte lunte.

Løven

Både når det gjelder ditt arbeidsliv og privatliv, er det lagt opp til at du nå skal ta mer ansvar. Men det kan også være motsatt, at du skal gi litt ansvar fra deg.

Jomfruen

Denne uken skal du tenke alvorlig over hva du gjør. Du tror selv du er født kun for å tjene andre. Husk på deg selv! Ha fokus på irritasjoner og diskusjoner.

Vekten

Det handler både om din inntekt som kan forhøyes, og ditt kjærlighetsliv, hvor det er forelskelse og romantikk i luften.

Handlekraften din er sterk denne uken, bruk den til å fremme dine egne ønsker.

Skytten

Dette er en bra uke med tanke på å skrive under avtaler og kontrakter. Det er også en god uke med tanke på å øke eller forbedre din økonomi. Du vil ha de aller beste vilkår til å endelig få oppfylt ønsket om å ta en god prat med en nær person

Steinbukken

Din selvfølelse og selvtillit er på topp. Bruk den positive energien din til å fremme ønskene dine. Det vil plutselig skje ting som handler om penger. En gammel bekjent som du ikke har sett på mange år vil plutselig dukke opp i livet ditt igjen.

Vannmann

Denne uken gir gode vilkår til å forbedre ditt kjærlighetsliv. Din økonomi har og god sjanse for å vokse denne uken. Kjøp og salg er aktuelt. Du trenger en hjelpende hånd, og ett kvinnelig medlem av din familie vil gi deg den.

Kreps

Sjefer, menn eller autoriteter er de som gir deg problemer. Ta det som en utfordring til å ta ditt eget liv mer i egne hender. Si i fra, gi beskjed, og i det hele tatt gjør det du føler du må.

Skorpion

Det er uro og elektriske vibrasjoner rundt deg. Dette er ikke en god uke med tanke på faste avtaler for de kan fort bli avlyst. Til gjengjeld er dette er super uke med tanke på å gjøre ting for deg selv og dine nærmeste.

Fisken

Det ligger hele tre planeter i ditt tegn denne uken. Det er spesielt arbeidslivet ditt som er i fokus. Det er en god uke med tanke på å søke ny jobb, evnet endre vilkårene i den jobben du allerede har. Du kommer til å få overraskelse til helgen.

I samarbeid med: Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning