Horoskop: Uke 1

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du starter det nye året med å være glad for noe som har hendt nylig. Du setter i gang et nytt prosjekt, kanskje i første omgang bare i tankene. Økonomien kunne vært bedre, så du sparer.

Tyren
Økonomien er god. Du går med noen tanker om å kjøpe noe du lenge har ønsket deg. Kjærlighetslivet har gode betingelser. Hvis du er singel er dette en god uke til å ta friske initiativer.

Tvillingene
Det er som om du gjerne vil styre alt som skjer rundt deg, men ved å forsøke å styre andre vil du oppleve maktkamper som ikke fører noe godt med seg. I hele denne uken bør du legge opp til toleranse og forståelse.

Krepsen
Det er fokus på alle former for kommunikasjon i denne uken, både skriftlig og muntlig. Så er det noe du gjerne vil si til noen, så er dette tidspunktet å gjøre det på. Kjærlighetslivet har gode vilkår.

Løven
Du kan godt glede deg over de mange positive energier som er rundt deg. Du har de best tenkelige muligheter til å få til nesten alt du måtte ønske deg. Reiser, studier eller annet som kan utvide dine horisonter er aktuelt.

Jomfruen
Krigsplaneten Mars står i spenning til ditt tegn, noe som lett kan gi anledning til lette irritasjoner. Dine egne handlinger er det sentrale. Gjør du det du skal? Jo mer du handler og jo mer du sier fra av og til, jo bedre vil denne uken være for deg.

Vekten
Det er fokus på økonomien din, og denne uken er et godt tidspunkt for å foreta noen handlinger som kan forøke dine verdier. Kanskje venter det en lønnsforhøyelse eller bonus? Uansett så er det på tide at du merker i kroner og øre hva du er verdt.

Skorpionen
Starten på det nye året legger for ditt vedkommende opp til begynnelser av enhver art. Uansett hva du måtte ha lyst til å komme i gang med, så er det ingen tid å spille. Gå etter ditt hjerte, så kan det ikke gå galt!

Skytten
Hvis du regner med at du skal starte det nye året med å slappe av, så kan du tro om igjen. Du har masse av prosjekter du må ta deg av. Omgivelsene krever deg også. Så knyt skoene, og kom i gang!

Steinbukken
Du er kommet godt inn i det nye året, og du gleder deg til å begynne på noen av de oppgavene du har satt for deg å komme i gang med. Økonomien er fin. Det er fokus på hjemmet eller familiesaker.

Vannmannen
Handlekraftsplaneten Mars står i et aspekt til ditt tegn, noe som legger opp til at du bør ta noen initiativer. Det skal gjøre være noe som kan berike livet ditt med nye horisonter. En kortere reise er aktuelt.

Fiskene
Det nye året legger opp til avslutninger, noe du ikke har lyst til. Det er mange ting som du alt for lenge har funnet deg i. Du går med positive og inspirerende tanker rundt en reise, eller kanskje rundt det å starte på studier.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning