Horoskop Uke 1

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du liker ikke at ting står stille, og du hater å vente. Men i denne uken vil du finne ut at det var verdt å vente. I helgen kan du se frem til et par deilige dager i en meget romantisk atmosfære. En spennende første uke i det nye året!


Tyren


Du gjør ting som skaper en mer intim atmosfære mellom deg og dine nærmeste. Det er fokus på bolig, og du har lyst på forandringer. Dette er en god uke til å investere i hjemmet!

Tvillingene


Det er problemer i kjærlighetslivet. Du ser sort/hvitt på livet for tiden, og du klarer ikke å bestemme deg for hva du skal gjøre. Du må være modig for å komme videre, og du må vise både ansvarsfølelse og seriøsitet i denne uken. Lytt etter kroppens signaler!


Krepsen


Dine omgivelser vil imøtekomme dine ønsker og behov. Du bruker en del energi på noe rundt de hjemlige forhold. Du kan forvente at du får all den hjelp du har behov for.


Løven


Hvis du ønsker en fremgang i arbeidslivet så er dette en god uke til å få dine ønsker til å gå i oppfyllelse. Hold deg ikke tilbake hvis det er ting du vil sette i gang! Denne uken vil du føle deg heldig, og det med rette!


Jomfruen


Du vil gjerne utgi deg for å være perfekt, men dine omgivelser gjør deg oppmerksm på et par av dine ubevisste sider. Lytt til hva andre sier! I helgen møter du en gammel venn.


Vekten


Du ønsker ikke å konfrontere en spesiell person, men det vil være vanskelig å unngå. Du prøver å holde en lav profil. I helgen er det fokus på ting som har med mote, skjønnhet, kunst og andre ting som forskjønner vår tilværelse.


Skorpionen


Du kan glede deg over den velvilje du møter. Du vil møte en ny person som gir deg inspirasjon til å tenke i helt nye baner rundt dine muligheter for fremtiden. Internett og ny teknologi er mer aktuelt enn normalt.


Skytten


Det kommer uventede regninger, og det er også muligheter for at det dukker opp andre ting som vil forstyrre økonomien din. Du bør også være på vakt i forhold til kjærlighetslivet, der det vil lønne seg å være 100% oppriktig. Alt hva du sender ut kommer tilbake til deg! Du vil møte et menneske du ikke har sett på svært lang tid.


Steinbukken


Du kan se frem til en deilig uke hvor det er balanse mellom dine plikter og behov. Du føler en glede over alt som skjer rundt deg. Du treffer en beslutning som vil forandre fremtiden din.


Vannmannen


Lunten din er kort. Hvis du er helt ærlig med deg selv så kan denne uken lære deg en stor leksjon om livet, og spesielt om dine sosiale evner. Din kreative sans er ikke helt på topp, og du er litt doven denne uken.


FiskeneHvis det er noe du gjerne vil forbedre eller gjøre noe med, så er denne uken det rette tidspunktet. Det er fokus på familiære forhold, der det skjer forandringer og forbedringer. I helgen er det fokus på utland og reiser.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning