Hjertlige Valentines-kort

Selv om mange av oss synes at Valentines Day er en dag handelsstanden har adoptert, så er det ingenting i veien med å gi noen en liten oppmerksomhet.

Publisert Oppdatert
Lag et Valentines-kort til en du er glad i og Bruk denne dagen som unnskyldning for å gi noen litt oppmerksomhet.

Du trenger:

Papp i forskjellige farger
Saks
Lim
Tusjpenn
Evt. motiver og scrapbookverktøy

Du trenger først et kort. Dette lager du av papp som brettes på midten. Du kan også kjøpe ferdige, ensfargede pappkort i bokhandlen eller hobbybutikken.

Det viktigste er kanskje å få til et rødt hjerte (eller ti). Lag deg en mal av papir eller klipp ut et hjerte fra et ukeblad eller en utskrift. Tegn rundt malen og klipp ut hjertet i papp. Idiotsikkert!

Både bokhandlere og hobbybutikker har et godt utvalg av klistremerker og andre motiver som kan brukes. Det er ingen unnskyldning at man har 10 tommeltotter.

Smale silkebånd kan festes til kortet til slutt eller bindes i et hull fra en hullmaskin. Praktisk hvis du vil henge kortet på en rose e.l.

Skriv en koselig hilsen inni kortet, eller på baksiden om du bruker et enkelt kort. Skriv gjerne et lite dikt eller finn en tekst på nettet eller i en bok. Om du er redd for å skrive feil med tusj/penn, så kan du bruke en blyant og skrive teksten svakt på kortet. Gå over med tusj/penn etterpå. Du kan også skrive teksten på et mindre ark som limes inn til slutt. Hvis du river kantene på arket blir det både dekorativt og enkelt.

Om du velger å legge kortet i en konvolutt, så er det ingen grunn til at denne skal være kjedelig. Tegn eller lim på motiver som passer til kortet.

Og husk at det er lov til å sende anonyme kort også.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning