Helt personlig fotobok

Etter at digitalkameraet tok over har det plutselig blitt veldig mye jobb å lage fotoalbum. Det har FotoKnudsen skjønt, og har derfor lansert programmet «FotoBok».

Publisert Oppdatert
I stedenfor å ta bilder med et gammeldags kamera, levere inn filmen, betale for fremkallingen, konstatere at det bare var 8 av 24 bilder som var fine, og deretter hive bildene ned i en skuff, har det nå blitt superenkelt å lage fotoalbum.

FotoBok er nøyaktig det man skulle tro i følge navnet, en bok med bilder i. I stedenfor vaklete ringpermalbum er en FotoBok en bok med stive permer, som holder seg godt, og som ser bra ut i bokhylla.

Forskjellige størrelser
Man kan velge mellom fire ulike størrelser på boken, avhengig av hvor ekslusiv du vil ha boken, og hvor stor du vil ha den. Du velger selv hvor mange bilder du vil ha på hver side, hva slags farge det skal være på omslaget, og på arkene inni. Hvis du syns det er vanskelig å utforme sidene selv kan du bruke en av de ferdige malene.

I utgangspunktet inneholder bøkene 30 sider, men man kan legge til opptil 30 sider i tillegg hvis man ønsker det. Vær oppmerksom på at prisene gjelder for standardversjonen med 30 sider.

Enkelt!
Det beste med FotoBokideen er at det er så brukervennlig. Man trenger verken være datakyndig eller ha spesielt god tålmodighet for å få til et svært bra resultat. Du kan enkelt bestemme om du vil bruke et helt bilde, eller et utsnitt av det, og programmet sier fra om oppløsningen på bildet er for dårlig til utskrift i den størrelsen du ønsker deg.

I tillegg kan du gjøre forbedringer av bildene i programmet, som å fjerne røde øyne, klippe vekk «støy», eller gjøre bildet skarpere.

Gratis programvare
Programmet du trenger for å lage boken laster du ned gratis hos FotoKnudsen Fotobok , og fra du er ferdig tar det to-tre uker før boken er klar. I tillegg til at de tilbyr å sende boken i posten kan man også hente den i butikk.

Prisen på bøkene er fra 249,- til 499,-, avhengig av størrelse og kvalitet. I tillegg kommer fraktomkostninger fra kroner 69,-.

__________________________________________________________________________

Foto: FotoKnudsen.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning