Velkledd også med mage

Alle som går eller har gått gravide har vel spurt seg selv om det samme: Skal jeg virkelig måtte se ut som en sekk i flere måneder nå? Utvalget av mammaklær i butikkene er nemlig heller labert mange steder i landet. Men det finnes hjelp: nettshopping!

Publisert Oppdatert
Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg rev meg i håret over det minimale utvalget av mammaklær i butikkene sist jeg gikk gravid. Og det er slett ikke noe bedre denne gangen. Skarve to butikker selger mammaklær her jeg bor. Og da snakker vi ikke om hele butikker. Nei da, vi snakker mer om en hylle eller to. Og klærne er som oftest ikke noe å rope hurra for. Klart man kan være heldig å finne en ok bukse eller en flott genser, men stort sett ender jeg opp med å kjøpe en høyst ordinær t-skjorte eller en enkel polo når jeg ramler innom disse butikkene med et håp om at nå må de da ha fått inn noe spennende.

Nettshopping er redningen
Men hvem har vel lyst til å tasse rundt i t-skjorter hele svangerskapet? Når babyen er ventet midt på vinteren er det i alle fall ikke spesielt fristende. Man kan fryse på seg blærekatarr av mindre. Derfor er jeg veldig glad for endelig å ha funnet løsningen: nettshopping.

På internett finner man nemlig et hav av gode nettbutikker som tilbyr både det ene og det andre innenfor mammaklær. Prisene og utvalget varierer selvsagt, men jeg er ganske så sikker på at alle vil finne det de leter etter på nett. Enten man leter etter en kul dongeribukse, en stilig topp, en flott kjole til jul - alt er tilgjengelig. Og så er det jo så lettvint da. Man sitter godt tilbakelent i sin egen stue og bestiller, og noen dager senere ligger pakken i posten og venter. Herlig.

God service
Mange tror kanskje at nettbutikkene ikke klarer å yte god service til en gravid og hormonell dame. Vel, da må de tro om igjen. Jeg har opplevd fantastisk service fra mammabutikker på nett. Her for litt siden bestilte jeg to bukser fra en norsk nettbutikk. Jeg la inn bestillinga torsdag kveld. Fredag formiddag ringte de meg på mobilen. De beklaget så mye, men den ene buksa var de fri for. De spurte om jeg kunne tenke meg å prøve en annen bukse. Denne var egentlig litt dyrere, men jeg skulle få den til samme pris som den jeg egentlig bestilte. Jo da, tenkte jeg. Det kunne jeg alltids prøve. Og lørdag formiddag hadde jeg to flotte bukser i posten. Sånt liker jeg.

Kvinneguidens linkesamling viser vei
På Kvinneguiden har vi en egen samling med linker for gravide. Her finner du blant annet flere lenker til gode mammaklær-butikker både i Norge og i utlandet. Kanskje finner du årets julekjole i en av disse butikkene? Det er verdt forsøket i alle fall.

Her finner du Kvinneguidens linkesamling for gravide

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning