'Vakker' utstilling

Hva er egentlig vakkert, hvem bestemmer det og hvordan styres dette? Avgangselevene ved Make Up Artistskolen utfordrer skjønnhetsidealet gjennom utstillingen om tre dager.

Publisert Oppdatert
Når masseidealets tid er over, hva er da idealet? Med individet identifisert av det unike, vil ikke avvik representere det vakre og det abnorme være det perfekte?

Skaper diskusjon

Dette er hovedspørsmålene som fronter utstillingen 'Vakker' førstkommende fredag. Avgangselevene ved Make Up Artistskolen samarbeider med Oslo Kamera Klubb og Utdanningshuset, og skal vise elevenes talenter og kunnskaper innen sminke , samt fronte en annerledes vinkling av et velkjent tema - skjønnhet. Elevene ved Make Up Artistskolen har sminket vakre modeller med diverse skavanker for å skape diskusjon om hva som egentlig kan karakertiseres som vakkert.

Krevende kreativ

Skolen i Oslo er en av landets eldste skoler for utdanning av makeup-artister. I mer enn 20 år har skolen utdannet sminkører blant annet for TV, film og foto, teater og opera, skjønnhetssalonger og kosmetikkbransjen.

Skolen forteller selv at elevene finner en krevende utdanning i en kreativ og sosial ramme. Og de er opptatt av at elevene både skal lære et solid sminketeknisk håndverk og få muligheten til å utvikle seg kreativt.

Utstillingen starter fredag klokken 18 til 22 og på lørdag fra 12 til 16 med gratis inngang og finner sted ved Make Up Artistskolen i Fredensborgvei 24 L. Det vil være vernisage med flammeslukere, akrobater, sjonglører, levende modeller og DJ.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning