Vakker gravid

Behold skjønnheten når du er gravid, få gode tips her!

Publisert Oppdatert
Når du er gravid skal du ikke gå rundt og være usikker på deg selv, du skal føle deg som den vakreste kvinnen i verden! Men å vite at du er vakker og å føle deg vakker, er to forskjellige ting. Det er ikke nok å fortelle seg selv at man er vakker, det er lurt å gjøre en innsats!

Gravidklær

Noen kvinner gjør den feilen at de bruker de klærne de gikk med før de ble gravide. Dette er ikke en god idè fordi du ikke vil kunne slappe godt nok av og du ser stresset ut. Dessuten er klærne for små eller mangler riktig passform.

Det finne mange vakre gravidklær, hvorfor ikke investere i dem? Du bør også se etter klær med høyt liv og bred strikk. Dette er også klær du kan bruke etter fødselen.

Styr unna store klær

Mange gravide føler gjerne at de må kjøpe ekstra store klær for å gjemme den voksende magen. Men det man gjerne ikke tenker på er at store klær ikke er flatterende for voksende mager, de gjør tvertimot at du som gravid ser større ut enn du egentlig er. Det er lurt å kjøpe klær med riktig passform, velg størrelsen som er riktig for deg, ikke for stram og ikke for løs.

Moteriktig og behagelig

Hvem sier at du ikke kan bruke fantastiske og moteriktge klær mens du er gravid? Ikke gi slipp på den moteglade jenta under genseren! Du må gjerne eksperimentere med plagg, se etter trendy plagg som du kan mikse inn med gravidstilen din. Det finnes alltid trendy farger og accessoarer som passer selv om du er gravid.

Stell håret eller klipp det

Et av de største problemene kvinner opplever utseendemessig under en graviditet er at håret endrer seg. Gjennom svangerskapet er det ofte slik at man mister en del hår, og noen merker at håret blir flatere eller endrer seg på andre måter. Spander på deg en frisørtime der du ber om veiledning til hvordan du kan se best mulig ut med det "nye" håret ditt.

Hud og sminke

Klart du er sliten og trøtt, men det hjelper å rense huden din morgen og kveld og bruke litt sminke om dagen. Dette hjelper selvfølelsen din og du kjenner deg fremdeles igjen selv om kroppen blir større eller endrer fasong. Ta vare på huden din gjennom svangerskapet, du vil oppleve endring både på den positive og negative måten på grunn av hormonsvingninger. Hold likevel hodet hevet, du har kontrollen og kan holde på skjønnheten om du ønsker det!

Smil mer

Ikke noen klær, sminke eller frisyrer kan sammenlignes med et smil! Tro at du er vakker og vis verden at du har det moro, og dermed blir verden et lysere sted for deg å leve. Du vil forstå at selv om du føler deg dårlig på grunn av kvalme, kan et smil få deg til å føle deg bedre. Og hvorfor ikke smile? Du har jo tross alt et voksende liv inni deg, er ikke det grunn nok til å smile til verden?Kilde: Associatedcontent.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning