Treningsprogram på mobilen

TrenSmart.no har lansert en ny mobiltjeneste som kan passe aktive sjeler. I tillegg til Internet, kan du nå skreddersy treningsprogrammet ditt på mobilen.

Publisert Oppdatert
Lurer du på hvordan du skal komme i gang med skikkelig trening, eller er du usikker på om du gjør de riktige øvelsene og mange nok repetisjoner? Den nye tjenesten TrenSmart.no er opprinnelig beregnet til bruk på Internet, men nå er mobil-wap tjenesten ett av de nyeste tilbudene på treningsarenaen. Fra før av er tjenesten laget slik at du kan føre treningsdagbok hvor du registrerer kondisjonstreninger, styrketreninger, vekt og kalorier.

Personlig trener online

I tillegg får du opp statistikk med grafer og diagrammer av registrerte data, samt treningsplanlegger med kondisjons- og styrketreningsøkter. Treningsprogrammene skal være lagt til rette slik at brukerne alltid kan sjekke resultatene både på mobil og på Internet, og i tillegg bli motivert av en online personlig trener som skal få deg til å trene oftere og mer effektivt.

Vektreduksjon

Dersom du registrerer vekten din, kaloriforbruk, inntak, og treningsdata på mobilen din, lover tjenesten at programmet skal være enkelt og greit å følge. TrenSmart kan i korte trekk beskrives som rask, effektiv og praktisk. Trener du styrke, kan du lage dine egne program og senere registrere det du trener når du er i helsestudio. Når du trener kondisjon, registrerer du øktene dine og får regnet ut kaloriforbruk og snittfart. Dersom du ønsker å gå ned i vekt, finnes det tillegg til selve treningsprogrammet, underpunkt hvor du kan følge med på kaloriforbruket og inntaket ditt for å nå din idealvekt.

Hele poenget med et treningsprogram er at du skal kunne bruke din egen fremgang under hver treningsøkt til å motivere deg selv til å nå målene dine.

Ikke gratis

Treningsplanleggeren på mobilen skal hjelpe deg å planlegge kondis- og styrketrening med blant annet type, hvor og når. Planene dine for de nærmeste dagene skal dukke opp på startsiden på mobilen din, slik skal det hjelpe deg å planlegge dine treningsøkter, og huske hva du skal trene og når. Tjenesten er dessverre ikke gratis og koster 39 kroner per måned, men føler du at du har oversikten selv, vil kanskje denne metoden bli billigere enn å bruke en levende personlig trener på studioet.

Les mer på Trensmart.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning