Solsikker sensommer

Slik får du sommeren til å vare litt lenger.

Solsikker sensommer
Solsikker sensommer
Publisert Oppdatert
Ikke helt klar for å avslutte sommeren? Bare tær og naken hud er kanskje ikke så fristende når høstværet banker på døren. Men det er ikke alt ved sommeren som trenger å takke for seg riktig enda. Hold på det du kan og bevar sommerfølelsen fram til høsten har tatt ordentlig tak.

Lyden av sommer

Vi har alle våre kjære sommerfavoritter når det kommer til musikk. Sett på dine favorittlåter, fulle av gode sommerminner og nyt følelsen!

Fargefest

Det er ikke lenge til høstklærne tar over garderoben. Og for de fleste av oss vil de sterkeste fargene byttes ut med mørkere farger i jordtoner, sort og grått. Bruk derfor sommerfargene så lenge du kan. Årets knallfarger er dessuten nydelig til en brun sensommerhud og solblekede lokker.

Brillefin

Solbriller er et velbrukt tilbehør gjennom hele sommeren. Et par kule solbriller kan løfte et antrekk fra flott til fantastisk. Det gjelder også tidlig på høsten! Ikke legg bort solbrillene helt enda, men bruk dem som tilbehør de dagene solen er framme.

Sommerkjolen

Det mest sommerlige plagget vi bruker om sommeren er sommerkjolen. I år har maxikjolen gjort seg godt bemerket i sommermånedene. Flott og behagelig. Kombiner den med støvler, et grovt belte og en kort cardigan eller jakke og gi den muligheten til å vise seg fram en liten stund til!

Brun og blid

Vær flink til å stelle huden ved å bruke en god peeling og deretter smøre deg inn med en god fuktighetskrem. Da bevarer du brunfargen lenger! Smør deg gjerne med en selvbruner for å styrke fargen ytterligere.

Lekker lakk

Velstelte hender med fargerike negler er ofte å se i sommermånedene. Vent med de mørkere lakkfargene og hold deg til friske og fargerike varianter utover sensommeren også. Farger er godt for humøret!

Sommermat

Spekemat, reker, salater og grilling. Sommeren bugner av nydelig, lett mat. Ta fram dine sommerfavoritter sammen med en lett og god sommervin når du lengter tilbake til sene, smakfulle sommerkvelder.

Sommerfest

Ikke la høsten sette en demper på festlighetene! Inviter til en real sommerfest selv om kveldene er mørkere og kaldere. Sprit opp stemningen med fargerike paraplydrinker, lyst øl og nydelig tapas. Med sommerlåter på høyttaleren og kleskode «sommerlig» er du garantert en solrik sensommerfest!

Fly avsted

Er du ikke så flink til å drømme deg bort, kan du jo nyte sommeren på ordentlig i stedet. Prisene på sydenferier faller betraktelig når skoleferien er slutt. Går du ikke på skole, eller har spart litt ferie i løpet av sommeren, er det bare å kaste seg på når sjansen byr seg.



ferdig

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning